B-termékek
B-termékekeinknél főleg teljesen rendberakott, vevőktől visszaküldött vagy kiállítási termékekről van szó. A termékek optikai sérülésekkel rendelkezhetnek, viszont technikailag tökéletes állapotban vannak. B-termék vásárlásakor a megszokott visszaküldési lehetőséget és garanciát természetesen továbbra is garantáljuk.

Tétel: EX20061135

|

Modell: MSW-GPR-01

B-termék Izzítógyertya és menetjavító készlet - 16 részes

18 090,00 Ft 22 599,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • professzionális – megkönnyíti az izzítógyertyák szétszerelését és összeszerelését, valamint az izzítógyertyák meneteinek szakszerű javítását
  • univerzális – 16 részes készlet izzítógyertyákhoz és menetekhez, különböző gyártók járműmodelljeihez (M8 x 1,0 mm, M10 x 1,0 mm und 1/4" - 28 UNF izzítógyertya mentek)
  • biztonságos – minimális sérülésveszély, kopásmentes eltávolítás
  • hosszú életű – a szerszámok rendkívüli tartósak a kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően
  • praktikus – műanyag tokba rendezve a könnyű szállítás és biztonságos tárolás érdekében

TERMÉK LEÍRÁSA

Univerzális 16 részes izzítógyertya és menetjavító készlet

Az izzítógyertya és menetjavító készlet, az MSW-GPR-01  az msw szerszámai és készülékei közül egy speciális szerszámkészlet az izzítógyertyák biztonságos eltávolításához és az izzítógyertya-menetek szakszerű javításához, a hengerfej cseréje nélkül. A számos különböző eszköznek köszönhetően a készlet megfelelő a legtöbb gépjármű izzítógyertyájának szerelésére. A 16 részes szerszámkészlet nélkülözhetetlen járműjavító-műhelyekbe, és hobbiszerelők számára a sérült vagy kiszakadt izzítógyertyák biztonságos és sérülésmentes szét- és összeszesérüléséhez.

Biztonságos és egyszerű izzítógyertya kiszerelés az MSW személygépkocsi szerszámaival

Az átfogó izzítógyertya kihúzó készlet tartalmaz többek köszött két lépcsős fúrót a kiszakadt izzítógyertyák kifúrásához, és három menetvágót az izzítógyertya menetének utánvágásához. Ezenkívül további adapterek, központosító és menetes szerszámok állnak rendelkezésre az izzítógyertyák egyszerű, gyors és hatékony cseréjéhez. Minden egyes alkatrész tartós acélból készült, így a szerszámok még nagy erő kifejtése mellett is rendkívül ellenállók.

A szerszámkészlet elemeit egy praktikus, fogantyúval ellátott műanyagkofferben szállítjuk, amelyben minden egyes szerszámnak megvan a maga helye. Használat után a szerszámok visszahelyezhetők a tokba, így a műhelyben mindig rend lesz.

A professzionális izzítógyertya kihúzó szerszámmal lehetséges az izzítógyertyák biztonságos ki- és beszerelése. Ha azonban nem speciális szerszámokat használ a szereléshez, az az izzítógyertya és a hengerfej sérüléséhez vezethet. Menjen biztosra az MSW izzítógyertya szerszám és menetjavító készletével!

MŰSZAKI ADATOK