B-termékek
B-termékekeinknél főleg teljesen rendberakott, vevőktől visszaküldött vagy kiállítási termékekről van szó. A termékek optikai sérülésekkel rendelkezhetnek, viszont technikailag tökéletes állapotban vannak. B-termék vásárlásakor a megszokott visszaküldési lehetőséget és garanciát természetesen továbbra is garantáljuk.

Tétel: EX20060319

|

Modell: MSW-MHB-450-780.2

B-termék Motoremelő szerelőpad rámpával - 450 kg - 220 x 68 cm

327 990,00 Ft 408 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • stabil – emelőplatform max. 450 kg teherbírással
  • rugalmas – 18–78 cm között állítható magasságú és levehető rámpa
  • mobil – négy kerék és rögzítőcsavarok a padlóhoz
  • kényelmes – kerékcserélő a hátsó kerék egyszerű karbantartásához
  • biztonságos – első kerék rögzítés hajtókarral és satuval

TERMÉK LEÍRÁSA

Az MSW-MHB-450-780.2 motoremelő szerelőpad az MSW Motor Technics-től 450 kg-os teherbírásával minden kívánságot teljesít, ha egy motorkerékpárt szereléshez egy kívánt magasságra szeretné emelni.

Egyszerűen egy rámpán keresztül fel lehet tolni a motorkerékpárt a rekeszre. Elöl a motorkerékpárt egy kerékbefogóval rögzítik. Ezen kívül négy u-formájú kapocs van rá szerelve a rekeszre, ezek segítik a motorkerékpárt egy rögzítő hevederrel biztonságosan rá kötni a szerelőpadra.

A szerelőrekesz hátsó részén kerékcseréhez van egy kihagyás, le van fedve egy szerelőlappal, amelyiket le lehet venni, hogy egyszerűen hozzá lehessen férni a hátsókerékhez. A szerelőpad megemeléshez és leengedéshez nem kell áram, lábpedállal kell működtetni - 18cm és 78cm közötti magasságot ér el. A munkafelület pontos és biztonságos leengedéséhez be lehet állítani a süllyesztési sebességet.

A 220 x 68 cm nagyságú felület sok helyet nyújt, hogy mindenféle karbantartási munkákat kényelmesen el lehessen intézni rajta. Oldaltámaszos motorbicikliknek is alkalmas. A recézett felületen biztonságosan lehet tolni a motorkerékpárt. Az elsőkerékrögzítő ezenkívül még több biztonságot nyújt a motorkerékpár rögzítésnél.

Az elsőkerékkapocs 7 - 18 cm széles és egy satuból, egy kézhez eső hajtókarból és két feszítőcsavarból áll össze; az elsőkereket ezzel kell megrögzíteni mielőtt a motorbiciklit rögzítő övekkel kell rá kötni a szerelőrekeszre. A feszítőcsavarok gumiburkolatosak, így a kerekek szerelés közben mindig védve vannak.

A motorkerékpár szerelőpad négy kerékkel rendelkezik, ebből kettő forgatható, ezúton mozgatható az emelőpad és ott lehet elhelyezni ahol éppen szükséges. A két állítható padlócsavar biztosítja, hogy stabilan áll és nem csúszik el az emelőpad.

MŰSZAKI ADATOK