B-termékek
B-termékekeinknél főleg teljesen rendberakott, vevőktől visszaküldött vagy kiállítási termékekről van szó. A termékek optikai sérülésekkel rendelkezhetnek, viszont technikailag tökéletes állapotban vannak. B-termék vásárlásakor a megszokott visszaküldési lehetőséget és garanciát természetesen továbbra is garantáljuk.

Tétel: EX20061453

|

Modell: MSW-DDMWT-10L

B-termék Víztartály magfúróhoz - 10 L

51 690,00 Ft 64 499,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • praktikus - nagy kapacitású 10 l, a hosszú munkaciklusokhoz
  • egyszerű - intuitív kezelés a kézi szivattyúval
  • szakszerű - nagy és könnyen leolvasható manométer és nyomásszabályozó az optimális vezérlés érdekében
  • mobil - építkezésekre vízhozzáférés nélkül, praktikus hordozó pánttal, könnyen installálható a gyorscsatlakozásnak köszönhetően
  • tartós - a stabil felépítésnek és a robusztus anyagoknak köszönhetően, mint a rozsdamentes acél és a műanyag (PP)

TERMÉK LEÍRÁSA

Mobilis nedves fúrás a víztartállyal magfúrókhoz, az MSW-től

Az MSW víztartálya magfúrókhoz, az MSW-DDMWT-10L a nagy kapacitást és a mobilitást ötvözi az egyszerű használat érdekében építkezéseken, ott, ahol nincs vízellátás. A szivattyúval ellátott víztartály ideális az MSW magfúrógépeihez, valamint minden más nedves munkához való elektromos, amelyek G1 / 4 csatlakozással rendelkeznek.

Víztartály szivattyúval a precíz munkához a nyomásszabályozónak és a manométernek köszönhetően

A nagynyomású víztartály 10 l-es kapacitása lehetővé teszi a megszakítások nélküli, hosszú munkaciklusokat. Az eszköz működtetése a kézi szivattyúval rendkívül egyszerű. A nagyméretű és könnyen leolvasható manométer és a nyomásszabályozó lehetővé teszik a víznyomás teljeskörű szabályozását, így garantáltak a tökéletes eredmények.

Kompakt méretének, keskeny formájának, és a praktikus hordozó pántnak köszönhetően a magfúrókhoz való víztartály ideális mobil használatra. Az univerzális gyorscsatlakozás (G1 / 4 10 mm belső átmérővel és 16 mm külső átmérővel) biztosítja az egyszerű telepítést és lehetővé teszi az azonnali munkakezdést.

A magfúró víztartály konstrukciója rendkívül stabil az építkezéseken történő igényes felhasználás érdekében. A robusztus anyagok, mint a rozsdamentes acél és az ellenálló műanyag (PP) biztosítják az eszköz hosszú élettartamát. Válasszon mobilis segítséget a nedves fúráshoz az MSW szerszámai és készülékei közül!

MŰSZAKI ADATOK