Tétel: EX10061642

|

Modell: MSW-MBT-04

Bimini tető - 3 ív - 178 x 216 x 117 (HxSzxH) cm - kobaltkék

66 190,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • flexibilis – 178 x 216 x 117 (HxSzxH) cm-es méretével a bimini tető megfelelő különböző szélességű hajókhoz 
  • könnyű – egyszerű szétszerelés és összeszerelés a gyorscseretartóknak köszönhetően, könnyen tárolható a mellékelt táskában
  • védő – az UV- és vízálló tető védelmet nyújt a napsugárzástól és a csapadéktól
  • stabil – a Ø25 mm-es ívtartó csövek kettős falú konstrukciójának köszönhetően
  • tartós – robusztus anyagok, mint az alumínium a kerethez, valamint a 600D poliészter szövet PU bevonattal, és rozsdamentes acél szerelőelemek

TERMÉK LEÍRÁSA

Tökéletes védelem az MSW bimini tető alatt

Az MSW-MBT-04 bimini tető az MSW-től védelmet nyújt a napsütés és a csapadék ellen. A hajó bimini tető néhány egyszerű lépésben felállítható, és a dupla falú alumínium csöveknek köszönhetően a tető még az erősebb fuvallatoknak is ellenáll. A három íven található kobaltkék színű huzat előkelő hatást kelt, valamint UV- és vízálló.

A bimini top flexibilis, 178 x 216 x 117 (HxSzxH) cm-es szélességgel

A bimini tető magassága 117 cm, a szélessége pedig 183 és 198 cm között állítható be. 183 cm-es hosszúságával a hajó bimini tető alatt egyszerre több fő is kényelmesen elfér, amely megfelelő védelmet nyújt az égető nap és a hideg szél ellen.

A bimini tető gyors és egyszerű felállításáról, illetve szétszereléséről a jól átgondolt konstrukció és az intuitív módon kezelhető gyorscseretartók gondoskodnak. Ha az időjárás kellemes, a bimini top egyszerűen szétszerelhető és helytakarékosan tárolható a mellékelt táskában.

A kiváló minőségű anyagok garantálják a bimini tető extra hosszú élettartamát, valamint a védelmet és a stabilitást. A váz kettős falú, Ø25 mm-es alumínium csövekből áll. Maga a tető egy speciális poliészter szövetből, úgynevezett Oxford 600D-ből készült, PU bevonattal, amely megbízható védelmet nyújt a nedvesség és az UV-sugárzás ellen, valamint ellenáll a penésznek, és szerkezetének köszönhetően rendkívül formastabil. A négy állítható nejlonheveder és rozsdamentes acél szerelőelemek gondoskodnak a hajó bimini tető biztonságos és stabil felépítéséről.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK