Akciós

Tétel: EX10060803

|

Modell: MSW-GW-150/16-36

Csiszolókorong 150 x 16 mm - 36-os

4 690,00 Ft 9 190,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • kompatibilis termék: az MSW GRIN150D duplacsiszolója
  • kiváló minőségű korundból/ alumínium-oxidból készült, ezáltal rendkívül kemény és tartós
  • 36-os szemcsézettség – kések élesítéséhez, rozsdás és fém felületek tiszításához
  • hegesztési varratok kiegyenlítéséhez, illetve régi lakk és alapozó rétegek csiszolásához
  • készlet 2 csiszolókoronggal

TERMÉK LEÍRÁSA

Csiszolókorong 150 x 16 mm - 36-os

Legyen mindig tökéletesen felszerelt az MSW termékcsaládhoz tartozó professzionális elektromos kéziszerszámokkal! Termékeink jellemzői az innováció és a kiamagasló minőség. A magas minőségű MSW-GW-150/16-36 csiszolókorong korundból, illetve alumínium-oxidból készült, ennek köszönhetően rendkívül kemény és tartós. Termékünket készletben forgalmazzuk, így egy csomagban kettő található. Ezáltal tökéletesen alkalmasak például pótkorongként az MSW termékcsaládhoz tartozó GRIN150D duplacsiszolóhoz.

Fűnyírója már nem a legélesebb? Termékünkkel még egyszerűbb szerszámai élezése!

A 36-os szemcsézettségű csiszolókorong kiválóan alkalamas kések élesítéséhez, rozsdás felületek eltávolításához, tisztításához, hegesztési varratok kiegyenlítéséhez, vagy akár régi lakk-és alapozórétegek lecsiszolásához.

A kiváló minőségű csiszolókorong alumínium-oxidból készült, amely különösen kemény anyag, továbbá törhetetlen és univerzálisan alkalmazható. Azonban elsősorban alacsony szilárdságú vas, illetve acél megmunkálásához alkalmas. Az MSW csiszolókorong az alább felsorolt tulajdonságainak köszönhetően megfelelő sebességgel dolgozik, valamint rendkívül tartós.

A 150x16x12,7 mm-es méretű lemez különböző típusú csiszológépekhez is alkalmas. Cégünk honlapján az MSW termékcsaládhoz tartozó csiszolók, illetve a GRIN150D duplacsiszolók tökéletesen kompatibilisek a koronggal.

MŰSZAKI ADATOK