(1) értékelés

Tétel: EX10061403

|

Modell: MSW-CA-118

Gömbcsukló lehúzó - multifunkcionális - 6 részes

25 490,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • sokoldalú - lehetővé teszi a különböző gömbfejek szétszerelését
  • univerzális - számos személygépkocsihoz, kisteherautóhoz és SUV-hoz alkalmas
  • átfogó készlet - hat kihúzó a különböző felhasználási területekhez
  • tartós - szerszámok kiváló minőségű szénacélból
  • mobil - hordozókoffer fogantyúval

TERMÉK LEÍRÁSA

Univerzális gömbcsukló lehúzó nyomtávrúdfejekhez, tartócsuklókhoz stb.

Az MSW gyártmányú MSW-CA-118 gömbcsukló lehúzó megfelelő járműszerszám a különböző gömbfejek, például a nyomtávrúdfejek, a tartócsuklók, a tengelycsonkok és a pitman karok egyszerű és hatékony eltávolítására számos gépjárműmodellen. Termékünket kifejezetten professzionális használatra terveztünk, de a készlet hobbiszerelők számára is tökéletesen alkalmas.

Egyszerű le- és felszerelés az MSW-CA-118 gömbcsukló lehúzóval

A multifunkcionális gömbcsukló lehúzó készlet tartalmaz egy orsót, egy gömbcsukló kinyomót, egy nyomtávrúdfej kinyomót, egy kétkaros lehúzót a pitman karokhoz, egy kétkaros lehúzót a nyomtávrudakhoz és a kormánykarokhoz, valamint egy kétkaros lehúzót a golyóscsapágyakhoz. A professzionális szerszámmal lehetséges a különböző gömbfejek szakszerű szétszerelése, valamint a különféle rendszerek gömbfejeinek kényelmes és könnyű cseréje.

A gömbfejek más forgalomban lévő szerszámokkal történő cseréje kárt tehet az autóban, vagy akár a szerelő testi épségében is, azonban az MSW gömbcsukló szerszámmal teljesen biztonságos a munka. A nyomtávrúd fej kinyomó szénacélból készült, vagyis termékünk tartóssága, valamint hosszú élettartama még magas igénybevétel mellett is garantált. A szerszámmal a nehéz szerelési munkálatok is hatékonyan és biztonságosan hajthatóak végre.

A készlet minden egyes tartozéka egy kényelmes és ergonomikus kialakítás, kényelmes fogantyúval rendelkező műanyag tokban található. A koffer egyedileg kialakított mélyedéseinek köszönhetően a különböző eszközök mindig rendezetten tárolhatók.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


2.0

1 értékelés alapján

01.06.2023

Bultarna som ska användas är för svaga, den ena böjde sig o på den andra blev gängorna förstörda på