Új

Tétel: EX10062328

|

Modell: MSW-POWER 700

Hordozható áramfejlesztő - 512 Wh - max. 1,4 - 100–240 V

313 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • tartós – nagy, 512 kWh kapacitás
  • erős – 700 W folyamatos teljesítménnyel és 1400 W maximális teljesítménnyel
  • sokoldalú – számos csatlakozóval: 4 x USB (A) / USB (C) / szivargyújtóval és két 230 V-os aljzattal
  • egyszerű – 100–240 V tartományba eső bemeneti feszültséggel hálózaton vagy napelemen keresztül (3–4 óra)
  • tartós – karbantartást nem igénylő, biztonságos és környezetbarát lítium-vas-foszfát akkumulátor

TERMÉK LEÍRÁSA

A szabadság találkozása a biztonsággal: áramfejlesztő az MSW-től

Az MSW hordozható áramfejlesztője nélkülözhetetlen mindenki számára, aki fel szeretne készülni a váratlan eseményekre. Folyamatos 700 W teljesítményével és 1400 W maximális teljesítményével a power station elég erős ahhoz, hogy gond nélkül tölthesse telefonját, laptopját és még drónját is. 100 és 240 V közötti bemeneti feszültségével a hordozható áramfejlesztő a világ bármely pontján működik, és áramkimaradás és egyéb vészhelyzet esetén is működőképes állapotban tartja eszközeit. A power station tökéletes társ kempingezéshez, kirándulásokhoz vagy vészhelyzeti aggregátor helyett otthonában, az irodában vagy a boltban. A generált tiszta szinuszhullámoknak köszönhetően az áramfejlesztő akár érzékeny elektronikai eszközökhöz is alkalmas orvosi területeken vagy laboratóriumokban.

Nagy teljesítményű áramfejlesztő 1400 W csúcsteljesítménnyel és 512 kWh kapacitással

512 kWh kapacitásával 20 Ah-nál a hordozható powerstation egy igazi mobil erőmű, amely a benzines áramgenerátorokkal ellentétben teljesen zaj- és károsanyag-kibocsátásmentesen termel áramot. A négy USB csatlakozónak, egy C típusú USB csatlakozónak és két 230 V-os aljzatnak köszönhetően  köszönhetően a power stationt egyszerre több készülékhez is könnyedén használhatja. A készülék töltéséhez használja a napelemet (12-30 V / 200 W; nem tartalmazza a szállítási terjedelem), a két szivargyújtó csatlakozó egyikét vagy egy klasszikus aljzatot. Ha az áramfejlesztőt 230 V-os csatlakozón keresztül tölti, az akkumulátor egy éjszaka alatt 100%-ra töltődik körülbelül 3–4 óra alatt, a másik két változatnál ennek megfelelően tovább tart a töltés.

A power station működtetése egyszerű és biztonságos kempingezésnél vagy más alkalmazások során. A LED kijelző tájékoztat az aktuális töltési állapotról. A használt lítium-vas-foszfát akkumulátor karbantartásmentes, biztonságos és környezetbarát. A hordozható áramfejlesztő használatát a túl- és alulterhelés-kezelés teszi még biztonságosabbá, amely megvédi a készüléket a rövidzárlattól, a túl- és aluláramtól, a túl- és alulfeszültségtől, valamint a túlterheléstől és a túlmelegedéstől. Az alumínium ház rendkívül tartós és megbízhatóan védi a power station belső szerkezetét.


MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK