Tétel: EX10062024

|

Modell: MSW-MHW-06

Kézi csörlő - 550 kg

18 790,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • erőteljes – 550 kg-os vonóerő 4,1:1 áttétellel
  • kényelmes – könnyen kezelhető kézi hajtókar racsnis kapcsolóval
  • biztonságos – mechanikus fékrendszer
  • tartós – ötvözött acél menetek és horganyzott bevonat, amely véd a korróziótól
  • univerzális – egyszerű rögzítés a szerelőlapon keresztül

TERMÉK LEÍRÁSA

Kézi csörlő az MSW-től

Csónakokat, lakókocsikat vagy más rakományt szeretne vontatni? Akkor válassza a kézi csörlőt az MSW-től! Használja ki a megbízható húzóerőt, a könnyű kezelhetőséget és a stabil konstrukciót, és mozgasson biztonságosan vízszintes irányba úszó vagy guruló tárgyakat! Csak egy kötelet vagy egy hevedert kell beszereznie a modellhez – és már indulhat is a munka.

Erőteljes kézi csörlő optimális áttétellel

A stabil felépítésnek és a 4,1:1 áttételnek köszönhetően a csörlővel 550 kg húzóerőt fejthet ki. A kézi hajtókart mechanikusan, saját izomerővel működteti a járművek biztonságos húzásához. A csörlő univerzálisan, áram nélkül használható, legyen szó kikötőkről, műhelyekről, saját otthonáról vagy kertjéről. A kézi csörlő biztonságosan rögzíthető csónakokhoz, járművekhez vagy más felületekhez a szerelőlap segítségével.

Használja a kézi hajtókart a csendes hajtómű működtetéséhez, amelyben a fogaskerekek pontosan egymáshoz kapcsolódnak a terhek húzásához. A hajtómű ötvözött acélból készült, és horganyzott bevonat védi a korrózió ellen. A racsni három pozícióban állítható. Az egyik a húzáshoz, a másik a meghosszabbításhoz, a harmadik pedig húzáshoz és meghosszabbításhoz, de csak terhelés nélkül. Szükség esetén tartsa a húzókötelet biztonságosan a kívánt pozícióban a mechanikus fékrendszerrel! A mechanikus alkatrészek zártak és védve vannak működés során. A hajtókart könnyedén eltávolíthatja tároláshoz.

Megjegyzés: a szállítási csomagnak nem része a kötél és a heveder, amelyet a hajtókarhoz kell rögzíteni a húzáshoz.

MŰSZAKI ADATOK