Tétel: EX10061128

|

Modell: MSW-ETT26.2

Motor beállító szerszám - BMW - N42, N46

42 890,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • kompatibilis - dupla vezérműtengelyű, illetve változó vezérműtengely rendszerekkel
  • professzionális - szerszám készlet N42-es, illetve N46-os BMW motorokhoz
  • változtatható - optimális illeszkedés különböző motorelemekhez
  • tartós – szerszámanyag nagyon ellenálló
  • praktikus - műanyag szerszámosláda kényelmes fogantyúval

TERMÉK LEÍRÁSA

Magas kompatibilitás és pontos beállítás az MSW termékcsaládhoz tartozó BMW motor beállító szerszámmal

Az MSW szerszámai és felszerelési közé tartozó professzionális MSW-ETT26.2 motor beállító szerszám készlettel, különböző BMW autó motorokon végezhet el különböző munkákat. A speciálisan kifejlesztett szerszámok motorok vezérléseinek beállításához alkalmasak és vezérműtengelyek, illetve főtengelyek szükséges blokkolásához használatosak. A készletet első sorban profi műhelyek számára terveztük, de alkalmas privát garázsok használatára is.

Sokoldalú személygépkocsi szerszám professzionális használatra

A reteszelő szerszám készlet segítségével még bonyolult munkálatokat is elvégezhet különböző BMW modelleken. A professzionális szerszám készlet speciálisan BMW N42, illetve N46 motorokhoz lett kialakítva. A motor beállító szerszám készlet ezáltal kompatibilis dupla vezérműtengely rendszerekkel, illetve vezérműtengelyek állításánál, valamint vezérműtengelyek vezérlésénél is használatosak. A professzionális szerszámok optimálisan illeszkednek a különböző motorelemekhez, ezáltal könnyen használhatóak. Ezáltal a lehetséges a vezérműhelyek és főtengelyek rögzítése, valamint különböző motorok ékszíjainak, illetve láncainak akadálytalan, és biztonságos cseréje.

A szerszámok kialakításánál felhasznált acélnak köszönhetően a motor beállító szerszám készlet minden egyes darabja különösen ellenálló és tartós, ezáltal állandó használat mellett is minden műhelyben tökéletesek. Minden motoron végzett munkálat biztonságos a professzionális személygépkocsi-szerszámunknak hála. Ezenfelül kap egy fogantyúval felszerelt praktikus műanyag tokot is, amelyben minden szerszámdarab egy pontos hellyel rendelkezik. Így a különböző szerszámok a használat után visszahelyezhetőek a ládába, így minden műhelyben elősegítik a rendet.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények