(1) értékelés

Tétel: EX10061402

|

Modell: MSW-CA-117

Motor sztetoszkóp - 6 szonda

41 490,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • univerzális - professzionális hibadiagnózishoz számos alkatrészen
  • hatékony - a profi szerszám gyors, egyértelmű és jól érzékelhető vizsgálati eredményeket biztosít
  • variálható - max. hat szonda használható az erősítőn keresztül
  • kényelmes - párnázott fejhallgató a kényelmes munkavégzéshez
  • mobil - praktikus hordozókoffer az eszközök szállításához és tárolásához

TERMÉK LEÍRÁSA

Ellenőrizze a motorblokkot a kifinomult motor sztetoszkóp segítségével

Akár a műhelyben, akár autómentőként - az MSW-CA-117 motor sztetoszkóp hatékony ellenőrző eszköz, amely gyorsan és megbízhatóan észleli a zajokat a motorokon, illetve a járművek többi részén. A világosan értelmezhető teszt eredmények lehetővé teszik a motor alkatrészeinek, például a szelepeknek, csapágyaknak vagy dugattyúknak, valamint a generátornak, a differenciálműnek vagy a karosszériának a karbantartását és javítását. A sztetoszkóp ideális kiegészítő az MSW motor beállító szerszámai mellé!

A szerelő sztetoszkóp segítségével újra beindul a motor

A szerelő sztetoszkóppal összesen hat csatorna áll az Ön rendelkezésre egy erősítőben, amelyek külön-külön is vezérelhetők. A hat szenzor segítségével, amelyek egy krokodil csipeszből és egy 4,8 m-es kábelből állnak, számos ellenőrzési pont vizsgálható a motorokon, a dugattyúkon vagy a csapágyakon és a sebességváltón például. A szondán keresztül továbbított, elektromosan erősített akusztikus jel egyértelmű eredményeket garantál, amelyeket a jármű javításánál és karbantartásánál használhat fel.

Az autó motor sztetoszkóp nélkülözhetetlen segédeszköz például az autómentő szolgálatokban, mivel a szerszám használatával már az úton gyorsan és megbízhatóan észlelhető a jármű sérülése. A praktikus autó zaj észlelő eszköz egy könnyen hordozható kofferben található. Az univerzális alkalmazási lehetőségeknek köszönhetően, a motorok, a sebességváltók, a katalizátorok, az üzemanyag-befecskendező fúvókák, a szelepek és a hűtők diagnosztizálására használható eszköz felbecsülhetetlen értékű a szerelőműhelyben is. A párnázott fejhallgató rendkívül kényelmes a hosszabb munkavégzés során. Az MSW gépjárműszerszám segítségével tisztán hallhatja a járműből származó zajokat.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


1.0

1 értékelés alapján

01.06.2023