(2) Vélemények

Tétel: EX10061600

|

Modell: MSW-STC-200

Polisztirol vágó - 200 W - max. 600 °C

46 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • precíz – hungarocellből készült szigetelőpanelek tiszta vágása 200 mm vastagságig
  • gyors – fokozatmentesen állítható hőmérséklet a forgatógomb segítségével max. 600 °C-ig
  • praktikus – a kompakt konstrukció és a 3 m hosszú kábel garantálják a maximális mozgásszabadságot 
  • hatékony – edzett penge és gyors pengecsere
  • sokoldalú – sima vágások a szigetelőanyagokban, mint pl. az expandált polisztirolban (EPS), az extrudált polisztirolban (XPS) stb.

TERMÉK LEÍRÁSA

Sima vágások az MSW polisztirol vágóval

A MSW-STC-200 polisztirol vágó az MSW-től ideális eszköz épületszigetelések vágása, és nagy precizitást igénylő munkálatok során, mint például a kábel-, vagy a csőmélyedések előkészítése, valamint finom vágásokhoz a modellépítésnél, és még számos más feladat során. A nagy teljesítményű, professzionális hungarocell vágó megfelelő kézműipari és kereskedelmi használatra is. A nikecell vágó gép rendkívül megbízhatóan és biztonságosan kezelhető, így a kényelmes munkavégzés és a magas színvonalú eredmények garantáltak.

Praktikus nikecell vágó max. 600 °C-al

A magas, max. 600 °C-os hőmérsékletnek köszönhetően, amely fokozatmentesen szabályozható a forgóvezérléssel, a nikecell vágó könnyedén és kis ellenállással siklik a szigetelőanyagokon, mint az expandált polisztirol (EPS) vagy az extrudált polisztirol (XPS). Az MSW-STC-200 hungarocell vágó gép raktári munkákhoz is kitűnő választás, mivel nagyszerű tulajdonságainak köszönhetően könnyen vághatók, és profilozhatók vele a polisztirol lapok az áruk biztonságos és pontos kartonokba illesztéséhez.

A polisztirol cutter megolvasztaja az anyagot a vágás helyén, így garantáltak a pontos vágások. A penge közvetlenül a vágási folyamat megkezdése előtt felmelegszik a szükséges vágási hőmérsékletre, és így könnyedén siklik át a hungarocellen, teljesen tiszta vágott széleket eredményezve. Az MSW-STC-200 maximális vágási hőmérséklete 600 °C, az erőteljes transzformátor pedig másodperceken belüli biztosítja a felmelegedést.

Az ergonomikus egykezes markolat és a 3 m-es kábelhossz lehetővé teszik a rendkívül rugalmas munkavégzést. A professzionális hőkés szerszámaink és felszereléseink közül kompakt, könnyű és robusztus. A mellékelt penge extra edzett, és egy imbuszkulccsal könnyen cserélhető.

Az MSW-STC-200 hungarocell vágó gépe mellett tartozékok széles választékát kézbesítjük Önnek: 1 egyenes pengét (215 mm), egy kefét a tisztításhoz és egy imbuszkulcsot a penge gyors cseréjéhez. A készlet összes eleme gondosan tárolható és biztonságosan szállítható a stabil koffer segítségével.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


5.0

2 értékelés alapján

01.06.2023

Bought this to cut 150mm insulation polystyrene. Unfortunately the blade bent whilst using for only 5 mins, then had to clean off the blade, which took ages. Thought the blade would be a lot thicker than it was, so cannot use it for the job intended. This is only good for light modeling projects.

01.06.2023

Bought this to cut 150mm polystyrene, started off well but after 20 seconds or so the blade started to bend giving a very uneven cut, and the smell of burning/smoke was awful. l then took ages cleaning off the blade, which was very flimsy. l really thought it would have been a lot thicker than it was.I would say this would be ideal for small modeling jobs