Akciós
(1) értékelés

Tétel: EX10440014

|

Modell: CP 514-350

Vágógép - 4,000 W - vágási mélység: 125 mm

374 990,00 Ft 493 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • erőteljes – a 4,000 W teljesítményű motor hatékonyan hajtja meg a vágótárcsát
  • nagy teljesítményű – nagy vágótárcsa 350 mm átmérővel és 125 mm-es vágási mélységgel
  • praktikus – az 5 rugóval ellátott rezgéscsillapító rendszer gondoskodik a biztonságos vágásról
  • egyszerű – az automatikus könnyű indítás és elektronikus gyújtásrendszer lehetővé teszik az egyszerű hideg- vagy melegindítást három fokozatban
  • biztonságos – a központi vészkapcsoló szükség esetén megbízhatóan leállítja a vágógépet

TERMÉK LEÍRÁSA

Erőteljes vágógép építőanyagokhoz

A NORTON clipper CP 514-350 betonvágója rendkívül erőteljes és tökéletes eredményeket biztosít építkezéseken vagy útépítéseken. A nagy teljesítményű 5,4 LP benzinmotor garantálja a vágótárcsa erőteljes működését, így a gép könnyedén vágja át a betonrészeket, a falazatot vagy a járdalapokat. Bízzon a NORTON clipper építőipari gépeiben, amelyek még a legnagyobb terhelésnek is ellenállnak!

Benzines betonvágó nagy vágótárcsával a kiváló eredmények érdekében

A nagyméretű betonvágó gép biztonságosan és célirányosan vezethető két kézzel, még a nehéz vágási munkálatok során is. A hátsó fogantyú és a továbbfejlesztett súlyelosztás biztosítja az eszköz precíz elhelyezését és a beton, például téglafalazatok pontos vágását. Az öt rugóval rendelkező rezgéscsillapító rendszer szintén hozzájárul a precíz vágásokhoz. A betonvágó fűrész hideg vagy meleg indítása rendkívül egyszerű. Az elektronikus gyújtásrendszer három fokozatot kínál az indításhoz, anélkül, hogy kézzel kellene meghúzni a szívatót. A nagy teherbírású indítókötél garantálja a hosszú élettartamot.

A 4,000 W-os motor 4450 fordulat/perces sebességgel biztosítja a szükséges teljesítményt az építőanyagok biztonságos vágásához. Az eszköz egy teherbíró ékszíjjal hajtja meg a nagy, 350 mm átmérőjű vágótárcsát, amellyel könnyedén érhető el a max. 125 mm-ig terjedő vágási mélység. A megbízható eredmények érdekében a benzines betonvágó egy többfokozatú légszűrővel rendelkezik pulzáló légáramokkal, valamint egy billenőkerékkel van felszerelve, amely megakadályozza a szűrő eltömődését.

A vágógéppel gyorsan és hatékonyan végezhetők el a munkák az útépítéseken és az építkezéseken. A benzinmotor előnye, hogy nincs szükség hozzá tápcsatlakozásra vagy zavaró kábelekre, amelyek akadályoznák a munkát.

A nagyméretű vágógép rendkívül erős és biztonságos. A központilag elhelyezett vészkapcsolóval szükség esetén azonnal leállíthatja a készüléket. A magnéziumból készült fűrészlapvédő gondoskodik a maximális biztonságról a munkavégzés során. A benzintartály űrtartalma 0,9 l, és 92 ROZ benzin-olaj keverékkel tölthető meg. A tanksapka túlterhelés elleni védelemmel rendelkezik.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


5.0

1 értékelés alapján

01.06.2023

Stark gebraucht, gut funktioniert!