Trustpilot

Olvasztó kemencék

Inspirálódjon az expondo blogjával!

A fémek hegesztőgéppel történő összekapcsolása vagy plazmavágóval történő szétválasztása mellett ott van még a nemesfém-feldolgozás finom művészete is. Természetesen ezen a területen is számíthat a nagy expondo választékra. Itt grafitból készült olvasztó kemencéket és tégelyeket talál arany, ezüst és réz olvasztásához Goldbrunnból. A kompakt kialakítás a grafitból készült, kiváló minőségű olvasztótégelyekkel kombinálva lehetővé teszi a nemesfémek professzionális olvasztását. Rendelje meg az új olvasztó kemencék egyikét még ma!

Olvasztó kemencék a legújabb technológiával

A Goldbrunn olvasztó kemencéi és olvasztótégelyei professzionális használatra készültek, és segítséget nyújtanak Önnek a különböző nemesfémek feldolgozásához. Nem számít, hogy aranyat, ezüstöt vagy rezet szeretne olvasztani: Az expondo webáruház elektromos olvasztó kemencéi segítik Önt a mindennapi munkájában. Például az aranyolvasztó kemencéinkben a legkorszerűbb PID-modul szabályozza az olvasztási hőmérsékletet, így biztosítva a hőmérséklet pontos beállítását. Tehát a legmodernebb felszereléssel lesz ellátva, mint azt a szekcionált ajtóink és főzőgépeink esetében is! A kiváló minőségű anyagok kizárólagos használatának és a kompakt kialakításnak köszönhetően a készülékek mindennapi használatra alkalmasak.

Választhat az 1 kg, 2 kg és 3 kg arany olvasztására alkalmas olvasztó kemencék között. Természetesen a grafitból készült megfelelő tégelyeket is kínáljuk. A meglévő ürítési horony biztosítja, hogy az olvadék nagyon könnyen kiönthető legyen. Modelljeink könnyű kezelhetősége és tisztíthatósága mindenkor garantált. A megfelelő olvasztó kemence megvásárlásához lehető a legjobb helyen van. A nemesfémek olvasztására szolgáló olcsó készülékeket webáruházunkban számos más hasznos termékkel együtt megtalálható hatalmas kínálatunkban.

Megbízható olvasztó kemence

Ha nemesfémet, például rezet vagy aranyat szeretne feldolgozni, akkor a Goldbrunn olvasztó kemencéi megfelelőek lehetnek az Ön számára. Mivel az arany körülbelül 1064 °C-on válik folyékonnyá, fontos, hogy hőálló edényt használjon, amely nem kezd el olvadni, mielőtt az arany megolvadna, ezért tégelyeink kiváló minőségű grafitból készülnek. Ezek tehát rendkívül magas hőállóságot garantálnak.

Maguk az olvasztó kemencék hőálló szigeteléssel rendelkeznek, így az olvasztótégelyben homogén a hőmérséklet eloszlása. Most már csak be kell kapcsolnia a készüléket, és a sugárirányban elhelyezett fűtőelem 1700 wattos teljesítményével megolvasztja az aranyat. Amint az arany teljesen elfolyósodott, kiveszi a tégelyt az olvasztó kemencéből, és a kivezető nyílásnak köszönhetően könnyen kiöntheti vagy dekantálhatja az olvadt anyagot.

Minden modellünk kiváló minőségű, professzionális használatra gyártott készülék. Ezenkívül minden olcsó olvasztóberendezésünk könnyen kezelhető és mobil. Webáruházunkban a nemesfémek egyszerű feldolgozására szolgáló különböző készülékek sokoldalú választékára számíthat.

Itt az aranyművesek hasonló minőségre számíthatnak, mint amilyet a vendéglátóktól vagy a munkásoktól is elvárhat! Mert az expondo az olvasztó kemencék területén is a neves márkákra és a praktikus kialakításra támaszkodik!