Akciós
(1) értékelés

Tétel: EX10040375

|

Modell: PHY-KB-03

Automata szappan adagoló - fertőtlenítőszer számára - 1 L - falra szerelhető - zárható - fehér

13 190,00 Ft 20 590,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • higiénikus – az automatikus, szenzorral ellátott szappanadagoló érintés nélkül működik
  • tágas – a tartály 1 l szappant képes tárolni és csak ritkán kell utántölteni
  • könnyen karbantartható – könnyen tisztítható a sima felületeknek hála
  • praktikus – egy kis ablak információt szolgáltat a fennmaradó mennyiségről
  • robusztus – ABS-műanyag a külső hatásoknak ellenáll
  • biztos - a szappanadagoló zárható

TERMÉK LEÍRÁSA

Falra szerelhető automata szappan adagoló a legmagasabb higiénia érdekében

A physa falra szerelendő PHY-KB-03 automatikus szappan adagolója fertőtlenítőszer, folyékony szappan, sampon, tusfürdő vagy mosogatószer nagy mennyiségű tárolására lett kialakítva és ezáltal különösen alkalmas szállodaipari használatra. De éttermek vagy irodák mellékhelységeiben, fürdőszobáiban és konyháiban is használhatók, valamint magán háztartásban is. Az érintésmentes szappan adagoló megbízhatóan biztosítja a higiéniai előírások betartását. Valamint támogassa a tiszta környezetet: Vásároljon kívánt folyadékokat nagy mennyiségekben, profitáljon az alacsony áraktól és takarítson meg csomagolásokat és hulladékot!

Optimális mennyiségű tisztítószer érintés nélkül – szenzoros szappanadagoló a physa-tól az Ön higiéniai érdekeiért

Az automatikus szappanadagoló összesen 1 l fertőtlenítő-, higiéniai- vagy mosószer tárolására képes és gyakrani utántöltés nélkül is sokszor használható. A beépített szenzor lehetővé teszi a tisztítószer érintésmentes adagolását ideális mennyiségben – a betöltött folyadék viszkozitásától függően. Az érintésmentes használatnak hála nem csak a baktériumok terjedése kerül minimalizálásra, hanem magát a szappanadagolót sem kell olyan gyakran tisztítani. Négy AA-elem (nem a szállítási csomag része) garantálja a hosszú üzemidőt és az alacsony áramhasználatnak hála csak ritkán kell őket cserélni.

A diszkrét kialakítású, falra szerelendő szappanadagoló elöl egy kis ablakkal rendelkezik, amely segítéségével a folyadék mennyiség leolvasható. Így rögtön felismeri, hogy után kell-e tölteni. Kényelmes, nagy nyílás lehetővé teszi a kényelmes és gyors feltöltést. Továbbá a ház robusztusan lett kialakítva és ezáltal a hosszú élettartam garantált. A tartályok egy praktikus záró mechanizmussal rendelkeznek és így védik a szappanadagolót az illetéktelen hozzáféréstől.

A szappanadagoló egyszerűen és néhány lépésben minden falra felszerelhető. A felszereléshez szükséges minden darab a szállítási csomagban található, ugyan úgy mint a praktikus használati útmutató. A készülék felszerelése, használata és karbantartása egyszerű és nem bonyolult.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


4.0

1 értékelés alapján

01.06.2023

Il prodotto è buono, è solo troppo fragile l'interruttore di accensioneBPYp7