B-termékek
B-termékekeinknél főleg teljesen rendberakott, vevőktől visszaküldött vagy kiállítási termékekről van szó. A termékek optikai sérülésekkel rendelkezhetnek, viszont technikailag tökéletes állapotban vannak. B-termék vásárlásakor a megszokott visszaküldési lehetőséget és garanciát természetesen továbbra is garantáljuk.

Tétel: EX20040507

|

Modell: PHY-204HD

B-termék Hajszárító - 1200 W

10 090,00 Ft 12 599,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • kompakt – kicsi és könnyű falra szerelhető hajszárító stílusos kivitelben
  • nagy teljesítményű – az erőteljes 1200 W-os motor eléri a max. 10 m/s légsebességet is 
  • állítható – két légsebesség max. 100 °C-os levegőhőmérséklettel
  • tartós – a hajszárító fali konzolja és háza robusztus műanyagból (ABS) készült
  • kényelmes – könnyen elérhető kapcsoló a légsebesség beállításához és extra hosszú spirálkábel

TERMÉK LEÍRÁSA

Elegáns fali hajszárító két teljesítményszinttel

A falra szerelhető hajszárító a physa higiéniai berendezései közül ideális kereskedelmi használatra szállodákban, fürdőkben és uszodákban. A hajszárító megfelelő bárhova, ahol helyhez kötött hajszárító készülékekre van szükség a vendégek számára.

Praktikus és tartós szállodai berendezések a physa-tól

Az erős motor 1200 W-tal működik, és a kiáramló levegőt két választható fokozatban melegíti fel 100 °C-ig. Az elérhető kellemes légsebesség 10 m/s. A levegő hőmérséklete és a sebesség ideális a haj szárításához anélkül, hogy károsítaná vagy összekuszálná azt. A hosszú spriálkábel megfelelő mozgásszabadságot biztosít, miközben a rács védi a készüléket és a hajat a sérülésektől.

A hotel hajszárító néhány egyszerű lépésben rögzíthető bármilyen falfelületre, így a készülék helyhez kötötten használható a legkisebb helyiségekben is. A hajszárító tartója és háza speciális ABS műanyagból készült, így a falra szerelhető hajszárító rendkívül tartós és, ellenálló külső hatásokkal szemben.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK