B-termékek
B-termékekeinknél főleg teljesen rendberakott, vevőktől visszaküldött vagy kiállítási termékekről van szó. A termékek optikai sérülésekkel rendelkezhetnek, viszont technikailag tökéletes állapotban vannak. B-termék vásárlásakor a megszokott visszaküldési lehetőséget és garanciát természetesen továbbra is garantáljuk.

Tétel: EX20040491

|

Modell: PHYSA CT-3

B-termék Kozmetikai kocsi - 2 fiók - 62 x 38 x 86.5 cm

63 690,00 Ft 79 599,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • tágas – a 2 fiók és polc rengeteg tárolóhelyet kínálnak
  • terhelhető – legfeljebb 30 kg-os teherbírás
  • praktikus – tartós és könnyen tisztítható a sima felületeknek köszönhetően
  • mobil – kényelmesen mozgatható a kis súlyú konstrukciónak és a sima futású kerekeknek köszönhetően
  • elegáns – az univerzális és visszafogott design tökéletesen illik minden berendezési stílushoz

TERMÉK LEÍRÁSA

Teherbíró és mobilis: gurulós kozmetikai kocsi a physa-tól

A physa – az egészség és szépség szakértője –  kozmetikai kocsijával egy praktikus és mobil tárolórendszert kínál Önnek. Akár kozmetikai vagy fodrászszalonokban, akár az otthoni fürdőszobába: a helytakarékos gurulós konténer ideális kozmetikumok, tisztítószerek vagy törülközők rendszerezésére. Stílusos kialakításának köszönhetően a polc jól illik minden berendezési stílushoz

Tökéletes kozmetikai kellékes kocsi stílusos kivitelben fodrászszalonokba és szépségápolási, illetve wellness létesítményekbe

A gurulós kocsi tervezése során a physa nagy hangsúlyt fektetett a mobilitásra. A kozmetikai és fodrászkocsi simán futó kerékkel rendelkezik, és a modell rendkívül könnyű. A 2 peremes polccal és a könnyű fiókokkal felszerelt kocsi gond nélkül manőverezhető teljes terhelés mellet is, így ideálisan használható kozmetikai munkakocsiként számos különböző eszköz idő- és energiatakarékos szállítására.

A kozmetikai kocsi rengeteg tárolóhelyet kínál, és legfeljebb 30 kg-ig terhelhető. Az 57,4 x 38,3 cm-es fiókok, valamint a felső polc további helyet biztosítanak a különböző eszközök tárolására és szállítására. A megemelt oldalsó elemek megvédik a kocsin elhelyezett termékeket a leeséstől, és lehetővé teszik a kocsi kényelmes tolását.

Kis súlya ellenére a kozmetikai kocsi rendkívül stabil és tartós. Az MDF-ből készült polcok, és a 25 x 25 mm csőátmérőjű acélváz robusztusak, és ellenállnak a külső hatásokkal szemben, valamint sokéves használat után is megőrzik magas színvonalú megjelenésüket. A kiváló minőségű anyagok tisztítása gyors és egyszerű. A használati útmutató segítségével a kozmetikai kellékes kocsi pillanatok alatt összeszerelhető.

MŰSZAKI ADATOK