Tétel: EX10040319

|

Modell: PHY-EM-1

Fülmodell - 4 részre szétszedhető - kétszeresre nagyított

20 390,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • pontos - nagyon részletes, pontos és színezett kétszeresre nagyított 3D-modell
  • szétszedhető – dobhártya kalapáccsal, üllővel és kengyellel, valamint labirintus ívjárattal és csigával kivehető
  • sokoldalú - ideális tanulási, dekorációs célokra, illetve kiállításokra is
  • mobil - már teljesen összeszerelt, így azonnal és bárhol felhasználható

TERMÉK LEÍRÁSA

Pontos fülmodell kétszeresre nagyítva

A physa rendelői felszerelései közé tartozó kétszeresre nagyított PHY-EM-1 fülmodell háromdimenziós kivitelezésben minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyre szüksége lehet egy emberi fül valósághű tanulmányozásához: Ezen az elülső és vízszintes metszetű modellen minden anatómiailag pontosan lett kialakítva, valamint gondosan színezve. Ideális modell vizualizációs és gyakorlati célokra orvosi praxisokban, kórházakban, iskolákban, illetve egyetemekben.

Az emberi fül összes funkciójával

A modell megfelel a emberi fülnek, csak duplára méretezve. Az érintett elemek szintén részletesen és reálisan lettek megformálva. A nagyított méret lehetővé teszi az emberi fül fontos összefüggéseinek és funkcióinak vizsgálatát. A kiváló minőségű modellen látható a külső fülkagylóval és hallójárattal ellátott külső fül. A középfül egy kivehető dobhártyával, üllővel, kengyellel és kalapáccsal rendelkezik. A belső fül labirintusa is kivehető és látható az ívjárat, valamint a csiga.

Fülmodellünk ezért pótolhatatlan kiegészítője minden HNO-praxisnak, ugyanis optimális tanulmányozási lehetőségeket kínál. Fontos funkciók, mint például a betegségek kiválóan mutathatók be az életnagyságú 3D-modellel. Az életnagyságú szemléltetés elősegíti a megértést, illetve a tanulást is. Mindezek mellett a háromdimenziós modellel pontosan magyarázhatja el a külső-, közép- és belsőfül különböző funkcióit is.

A nagyított modell nem igényel összeszerelést és már összeszerelve kerül kiszállításra. Ezenkívül az egyes komponensek pontos helyzetükben vannak. Így a fülmodellt azonnal, és mindenhol használhatja - amelynek köszönhetően értékes időt takaríthat meg. A speciális, könnyű műanyag különösen valósághű formát tesz lehetővé. Vásárolja meg Ön is a valósághű, 3D-fül modellt! A különösen robusztus kivitelezése hangsúlyozza a szerkezet minőségét is. Az anatómiai modell egy szilárd talapzatra van felszerelve, amely további stabilitást kölcsönöz neki. Kiváló minőségű háromdimenziós fülmodell!

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK