Akciós

Tétel: EX10040362

|

Modell: PHY-CM-9 WHITE

Hollywood-tükör - fehér - 10 LED - szögletes

44 990,00 Ft 69 590,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • fényes – 10 egyenletesen elrendezett lámpa 120°-os sugárzási szöggel a tökéletes megvilágítás érdekében
  • környezetbarát – energiatakarékos és tartós LED-ek 3 W-os teljesítménnyel és 10.000 órás üzemidővel
  • tompítható – természetes, fényes fény 6.400 K-es színnel és CRI 80-as színvisszaadási indexel
  • sokoldalú – beépített konnektor és USB-csatlakozó elektromos eszközök csatlakoztatásához és feltöltéséhez
  • egyszerű összeszerelés – könnyű összeszerelés talpal és falra szerelhetőséggel

TERMÉK LEÍRÁSA

Sminkelje magát mint egy igazi sztár a Hollywood-tükörrel

A physa termékcsaládhoz tartozó PHY-CM-9 WHITE Hollywood tükörben szemet gyönyörködtető megvilágításban részesülnek vendégei. Akár szépségszalonban, fodrásznál, színfalak mögött vagy otthoni hálószobájában: A szögletes sminktükör legjobb láthatóságot biztosít, ha smink vagy frizura elkészítéséről, illetve ruhák megtekintéséről van szó. Ezenfelül az elegáns színházi tükör nem csak egy igazi látványosság, hanem a tökéletesen kivilágított szelfiket is garatálja a sminkelés után.

A ragyogó hatású sminktükör a physa kozmetikai kiegészítői közül

A fehér bevonatú acélkeretbe 10 lámpa lett beleépítve, amelyek mindegyike a 3 W-os erősségével egyenletes fényt biztosítanak. A 6.400 K-es világos szín nagyon közel van a napfény fényhőmérsékletéhez, ezáltal pedig természetes fényviszonyokhoz hasonló környezetben dolgozat a sminkelés vagy fodrászkodás során.

Az energiatakarékos LED-lámpák a szállítási csomagban megtalálhatók és 10.000 órás üzemidővel rendelkeznek. A biztonságot a lámpák alacsony hőmérsékleti fejlődése és UV-sugárzása biztosítja. Annak érdekében, hogy mindig kellemes fényviszonyokat teremtsen környezete számára, a LED sminktükör egy fokozatmentes forgókapcsolóval van felszerelve a fényerő szabályozásának érdekében. Ha több fényre van szüksége, csak tekerje fel a fényerőt.

Praktikus: Elektromos eszközök használatához, mint a hajszárító, sütővas vagy borotva, a tükör háza egy konnektorral is el lett látva. Az extra USB-csatlakozón keresztül pedig mindig kézre esően töltheti okostelefonját vagy táblagépét. Így nem kell mindig egy konnektort keresnie.

A világítással rendelkező sminktükör egy stabil alappal rendelkezik, amely egy biztonságos állást garantál minden felületen. Ennek hála nincsen egy helyhez kötve és a sminktükröt szükség esetén még az ügyfélhez vagy esemény helyszínhez is magával viheti. Mindezek mellett a tükröt szilárdan a falra is rögzítheti. Miután a világítással rendelkező sminktükröt bekapcsolja, a teljes fényerő eléréséhez kevesebb mint fél másodpercre van szükség.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények