Tétel: EX18000393

|

Modell: PHYSA BERGAMO BLACK SET-1

Kozmetikai ágy + Nyeregszék

542 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • stabil felépítés - az ágy maximális terhelhetősége 200 kg és a széké pedig 150 kg
  • állítható - állítható háttámla, magasság és lábtartó
  • gyors és alapos tisztítás a víz- és olajálló PU műbőrfelületnek köszönhetően
  • ágy nagyon rugalmas - állítható lábtartó és fejtámla eltávolítható párnával
  • papírhenger tartó az ágy hátsó oldalán

TERMÉK LEÍRÁSA

A physa ergonomikus kezelőágyainak köszönhetően, ügyfelei mindig kényelmesen fekszenek

Szépségszalonjához a PHYSA BERGAMO BLACK kozmetikai kezelőágy, magas kényelmet, speciális funkciókat és különböző beállításokat kínál, ami a munkavégzést még hatékonyabbá teszi. Például a szék 360 ° -ban elforgatható és magasságban is állítható. Az ágy nagyon széleskörű felhasználási lehetőséget kínál: Nem csak kozmetikai kezelőágyként használható, hanem tetováló- és piercing stúdiókban, gyógy- és wellness-létesítményekben, valamint masszázságynak is használható. Továbbá az ágy, egy papírhengertartóval is fel van szerelve a hátoldalán. A készlet tartalmazza a hozzá tartozó, PHYSA FRANKFURT BLACK nyeregszéket. Magas mozgékonyságot nyújt még szűk helyeken is, kiváló minőségű és akár 150 kg-ig is terhelhető. Bővítse kozmetikai kiegészítőit a physa kiváló minőségű kozmetikai kezelőágyával.

Lenyűgöző kényelem és hatékony funkciók

A kezelő ágy számos funkcióval rendelkezik. Állítsa be a háttámlát, a lábtartót vagy a magasságot. Továbbá a kozmetikai kezelőágy levehető kartámaszokkal és levehető fejpárnával lett ellátva. A párna alatt egy arc lyuk található masszázskezelésekhez.

A masszázságy 200 kg-ig terhelhető és üvegszálból készült. A robusztus, olaj- és vízálló poliuretán borító anyag használata miatt, a kozmetikai kezelőágy, még sok éven áti használat és számos tisztítás után is kifogástalan és professzionális megjelenést tart fenn.

Nyugodt izmok, az ergonomikus nyeregformának köszönhetően

A PHYSA FRANKFURT BLACK nyeregszék, ergonomikus nyeregformájával egészségesebb ülőhelyet teremt, ellazítja az izmokat és tehermentesíti a gerincet. Nagy mozgékonyságot kínál kis helységben is.

A nyeregszék egy tartós és erős alapzattal lett ellátva, amely öt kiváló, 360 °-ban forgatható kerékkel rendelkezik. Továbbá, e szék könnyen és gyorsan állítható magasságban is, 55,5-69,5 cm között.

Az erős habbal töltött párnázat egy puha PU-kárpittal lett bevonva. Az anyag könnyen tisztítható és probléma mentesen ápolható, mivel víz- és porriasztó.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK