Tétel: EX10040305

|

Modell: PHYSA BERGAMO WHITE

Kozmetikai kezelőágy - 183 x 81 x 80 cm - 200 kg - Fehér

333 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • stabil - 200 kg teherbírás a robusztus, üvegszállal borított rozsdamentes acél váznak köszönhetően
  • higiénikus - fekvőfelület könnyen karbantartható műbőrrel borítva, amely víz- és olajtaszító
  • állítható magasság - az fekvő-, illetve ülőfelület magassága 60 és 79 cm között állítható
  • kényelmes - kényelmes párnázat, kartámasz és fejtámla
  • állítható - a háttámla, a lábtámasz és a kartámasz külön-külön állíthatók

TERMÉK LEÍRÁSA

Tökéletes beállítás a BERGAMO WHITE kozmetikai ágyon

A teljesen automatikus BERGAMO WHITE kozmetikai kezelőágy biztosítja a legmagasabb komfortot fekvés és ülés közben is. Vagyis Ön kényelmesen végezheti el kozmetikai kezeléseket, vendégeinek tökéletes élményt nyújtva. A kozmetikai szék ideális választás styling-, tetováló- és piercing szalonokba, spa- és wellness létesítményekbe, de kiválóan alkalmas masszázságynak is.

Kényelmes kozmetikai szék az egészségért és a szépségért

A kezelőágy számos funkcióval rendelkezik kényelmi és ergonómiai szempontból. Ön optimálisan állíthatja be a háttámlát, a fejtámlát, valamint az ágy és a láb rész magasságát. A kozmetikai szék teljesen vízszintes helyzetbe is állítható. A párnázott kartámlákon kényelmesen pihentetheti karjait.

A fejtartó részen, az arc számára kialakított mélyedés garantálja a vendég számára a megfelelő pozíciót és légzést, döntött helyzetben is, vagyis a kozmetikai ágy masszázságyként is használható. Az erős hidraulikus pumpa megkönnyíti a használatot: a magasság-beállítások 60 és 79 cm között választhatók, vagyis a funkciónak köszönhetően még könnyebb a munka.

A remek konstrukciónak, az üvegszállal borított, rozsdamentes acélból készült alapnak és kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően a physa kozmetikai ágy maximális teherbírása 200 kg. A kozmetikus ágy rendkívüli tartóssága és klasszikus dizájnja révén igazán imponáló darab.

A puha párnázat és az első osztályú, könnyen tisztítható olaj- és víztaszító műbőr huzat kombinációja biztosítja a rendkívüli kényelmet és megfelelő higiéniát. A kozmetikai szék 11,3 cm vastag párnázata garantálja az ügyfelek számára a tökéletes komfort érzetet, a teljes kikapcsolódást pedig a fekvő funkció teszi teljessé. A vendégek higiénikus kezelése érdekében a lábtartó végén integrált papírtekercs tartó található, amihez papírtekercs rögzíthető.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK