Új

Tétel: EX10040635

|

Modell: PHY-SF-03

Kozmetikai szekrény - 80 x 32 x 40 cm - 2 fiók

59 690,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • rendezett – 2 fiók az eszközök és a kozmetikumoknak tárolására
  • tágas – rengeteg tárolóhely és 2 polc
  • stílusos – az aranyozott rozsdamentes acél váz és a fehér burkolat elegáns megjelenést nyújt
  • stabil – a szabadon álló, robusztus konstrukció mindenhol jól mutat
  • könnyen kezelhető – az MDF felületek könnyen tisztíthatók

TERMÉK LEÍRÁSA

Több hely a kompakt kozmetikai szekrénynek köszönhetően

Rengeteg szépségápolási felszerelése és kozmetikuma van a különböző kezelésekhez? Akkor pontosan tisztában van vele, hogy nem minden vendég egyforma. Hogy ne kelljen hosszú időt töltenie a megfelelő eszköz keresésével, tárolja felszereléseit a physa kozmetikai szekrényében. A smink szekrény rendezett benyomást kelt a szalonban, és munkaeszközei mindig kéznél vannak.

A stílusos smink szekrény segítségével rendet tarthat szalonjában

Helyezze a szabadon álló pipere szekrényt oda, ahol épp szüksége van rá. 80 x 32 x 40 cm-es méreteivel a fürdőszoba pipere szekrény kompakt tárolóhelyet kínál, amely jól illik minden szépségszalonba. A masszív rozsdamentes acél szerkezet rendkívül stabil, még a nagy sürgés-forgás közepette is. A két fiók ellentétes irányba nyílik, így a munkaeszközei mindkét oldalról könnyen elérhetők. Helyezze el felszereléseit és kozmetikumait könnyen elérhető távolságban a 2 polcon, így garantált a zökkenőmentes munkavégzés.

A burkolatok és a fiókok strapabíró MDF-ből készültek, és a sima felületek könnyen tisztítható. Az aranyozott rozsdamentes acél váz szintén rendkívül higiénikus, és visszafogott, mégis különleges megjelenést kölcsönöz a smink tároló szekrénynek.

MŰSZAKI ADATOK