Tétel: EX10040407

|

Modell: PHY-MT-3

Manikűr és műkörmös asztal - porelszívó - 6 fiók - kerekek - MDF

255 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • funkcionalitás és dizájn - elegáns fehér manikűrasztal, rengeteg tárolóhellyel
  • könnyű kezelhetőség - a bevont MDF asztallap könnyen tisztítható
  • erős - a professzionális porelszívó gondoskodik a tisztaságról és a higiéniáról a körömápolás során
  • mobilis - a két fiókszekrényen található négy-négy kerekének köszönhetően az asztal rendkívül mobilis
  • tartozék - a kényelmes kezelőpárna a szállítási csomag részét képezi

TERMÉK LEÍRÁSA

Elegáns manikűr asztal sok extrával

A physa PHY-MT-3 elegáns, fehér színű műkörmös asztala esztétikus tisztaságot sugároz és számos olyan praktikus tulajdonsággal rendelkezik, amelynek köszönhetően kiváló kiegészítő lesz a manikűrös munka során. A két könnyen elérhető oldalsó szekrény rengeteg tárolóhelyet kínál a kozmetikai eszközök és felszerelések számára. A porelszívó és a nagy munkafelület jelentősen megkönnyíti a körmök pontos kezelését munkája során. Szépségszalon berendezésével a physa jól átgondolt minőséget kínál vonzó kivitelben: a szépségért és az egészségért.

A physa manikűr asztal biztosítja a tökéletes munkafelületet szalonjába

A bevont MDF-ből készült könnyen kezelhető munkafelület közepén egy praktikus porelszívó berendezés található, amely eltávolítja a körömmaradványokat és a port. Így miközben a kezek a mellékelt manikűr párnán pihennek, a munka zavartalanul folyhat, és a körmök valódi műalkotásokká válhatnak. A munkaasztal elég nagy ahhoz, hogy a manikűrös munkához szükséges minden eszközt és felszerelést el tudjon rajta helyezni.

A két oldalsó szekrény, amelyhez a munkalap van erősítve, további tárhelyet kínál. A két oldalon összesen hat fiók található, amelyek könnyen elérhetők munka közben is. A szekrények közti polcon pedig további felszereléseket tárolhat, szintén karnyújtásnyira.

A tágas méretek és az 50 kg-os teherbírás ellenére a műkörmös asztal könnyen mozgatható. Az oldalszekrények alatt található négy gumikeréknek köszönhetően az asztal könnyedén eltolható, anélkül, hogy a padlón nem kívánt karcolások keletkeznének. A kerekek szükséges stabilitásáról fékek gondoskodnak.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK