Tétel: EX10040519

|

Modell: PHYSA NANTES WHITE_PH

Masszázságy - 3 motor - 250 kg - fehér

550 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • stabil – a robusztus fémszerkezet teherbírása max. 250 kg 
  • kényelmes – a vastag párnák (60–80 mm) biztosítják a komfortos fekvő-, illetve ülőpozíciót
  • variálható – a munkamagasság optimálisan állítható 640–868 mm között, a háttámla pedig 55°-os szögben igazítható a távirányító segítségével az ügyfél igényeinek megfelelően
  • higiénikus – a felület anyaga a könnyen tisztítható szintetikus bőr (poliuretán)
  • mobil – a felszerelhető kerekeknek köszönhetően az ágy könnyen mozgatható

TERMÉK LEÍRÁSA

Kényelmesen lépést a korral – masszázságy PHYSA NANTES WHITE_PH

Az állítható magasságú physa masszázságy ideális felszerelés gyógytornászok, masszőrök és kozmetikusok számára praxisokba, stúdióba, illetve gyógy- és wellness létesítményekbe. Különleges felépítésének, és funkcióinak, mint pl. az állítható dőlésszögű háttámla, az ergonomikus kialakítású masszázs ágy tökéletesen megfelel a páciensek, illetve a masszőrök igényeinek is, így garantáltak a pihentető és gerinckímélő kezelések. A masszírozó ágyat rendkívül stabil felépítés jellemzi, és egy távirányítóval, egy távirányító-tartóval, valamint egy papírtekercs-tartóval van felszerelve.

Masszázs és wellness a physa masszázs ágyon

A kezelőágy három, 68 W összteljesítményű motorral rendelkezik. Az ágy magassága a kézi távirányító segítségével állítható 640–868 mm között. A háttámla automatikusan dönthető 55°-ban, valamint az ülés dőlésszöge is állítható, így Ön mindig megtalálja a legjobb pozíciót ügyfelei és saját maga számára is. Az ülő vagy fekvő helyzet opcionálisan állítható a kezelés típusától függően. A fejtámlán egy levehető párna található.

A párnázat különböző vastagságú habszivacs töltelékének (60–80 mm), valamint a kényelmes szintetikus bőr huzatának köszönhetően az elektromos masszázságy maximális kényelmet biztosít vendégei számára a kezelések ideje alatt. A szintetikus bőrből készült huzat gyorsan és egyszerűen tisztítható, és ellenálló a porral, valamint a folyadékokkal szemben. A masszázspad porbevonatú fém váza és masszív szerkezete biztosítja az ágy stabilitását, amely akár 250 kg-ig is terhelhető. Szükség esetén a négy kerék használható a masszázságy mozgatásához. A távirányító és a papírtekercs-tartó extra kényelmet biztosítanak.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK