Tétel: EX10040494

|

Modell: PHYSA MANNHEIM CREAM

Nyeregszék - állítható magasságú háttámla és ülés - cm - 150 kg - Krémszínű, Ezüst

63 790,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • stabil – a nyeregszék teherbírása max. 150 kg
  • rugalmas – a háttámla 0–22°-ban dönthető
  • mobil – 360°-ban forgatható nyeregszék 5 görgővel
  • felhasználóbarát – az ülés és a háttámla magassága gyorsan és egyszerűen állítható
  • kényelmes – komfortos nyeregülés habszivacs párnázattal

TERMÉK LEÍRÁSA

Mindig lendületben – nyeregszék 5 görgővel

A kényelmes háttámlás nyeregszék a physa-tól, ahogy azt a neve is sugallja, nyereg alakú üléssel rendelkezik. Forgatható, sima futású kerekekeinek és sokoldalú beállítási lehetőségeinek köszönhetően a szék ideális kozmetikai- vagy fodrászszalonokba, ahol fontos a munkához a magasság és a dőlésszög beállítása, valamint elengedhetetlen a kényelem és a stabilitás. A kiváló minőségű forgószék nagy mozgásszabadságot biztosít még szűk helyiségekben is, és akár 150 kg-ig terhelhető. Mitől olyan értékes ez a háttámlás nyeregszék? A gurulós szék széles körű felhasználási lehetőséget kínál, például tetováló stúdiókban, spa- és wellness létesítményekben, valamint otthon vagy az irodában.

Dolgozzon egészséges testtartásban a PHYSA MANNHEIM CREAM forgószék segítségével

Aki a maximális kényelemre és hátkímélő széktámlára vágyik, a nyeregszékkel tökéletesen fel lesz szerelkezve: a kar segítségével 0–22°-ban dönthető háttámla pontosan ezt nyújtja Önnek. A háttámla magassága 89–103 cm között állítható egy másik könnyen működtethető karral. Az 5 cm vastag habszivaccsal párnázott ülés puha PVC-bőr huzattal van bevonva, amely még nagyobb kényelmet kínál ügyfelei számára.

A munkaszék tartós és erős alappal rendelkezik, amelynek végein 5 stabil, 360°-ban forgatható kerékgörgő található. A görgők megkönnyítik a gurulós szék mozgatását, akár irodájában, akár otthonában. Az alap biztosítja a szék maximális stabilitását. A kerékgörgők, valamint a nyeregszék maga 360°-ban forgatható, amely rendkívül hasznos minden olyan munkafolyamat során, ahol fontos a mobilitás.

Rugalmas, állítható és könnyen kezelhető: társ a mindennapi irodai életben

A nyeregszék ülésmagassága könnyen és gyorsan állítható cm között. Az ülés magasságának beállításához nem kell mást tennie, mint a megfelelő irányba nyomni az ülés alatti kart: az ülés a gázrugós mechanizmusnak köszönhetően simán mozog fel és le. A masszív görgős szék teherbírása max. 150 kg.

A PVC bőrből készült, folyadék- és portaszító huzat könnyen tisztítható és tartható karban. A kiváló minőségű anyagoknak és a robusztus konstrukciónak köszönhetően a szék rendkívül magas színvonalú. A krómozott acél és az elegáns huzat stílusos és vonzó megjelenést kölcsönöznek a széknek.

MŰSZAKI ADATOK