Tétel: EX10040509

|

Modell: PHY-400TH-1_BLACK

Törölköző melegítő - UV-sterilizálással - 70 °C - {{Rated_power_W_}} W - 32 L

81 690,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • nagy teljesítményű – törölköző melegítő {{Rated_power_W_}} W-os teljesítménnyel a törölközők gyors felmelegítése érdekében
  • professzionális – tökéletes kozmetikai szalonok és spa- vagy wellnesslétesítmények számára, ahol a törölközők arc és testkezeléshez szükségesek
  • higiénikus – UV-fertőtlenítés a tiszta törölközőkért
  • tágas – nagy, 32 l-es kapacitás elegendő helyet kínál egyszerre sok törölköző számára is
  • hatékony – a magas, 70 °C-os hőmérséklet lehetővé teszi a törölközők hatékony melegítését

TERMÉK LEÍRÁSA

Luxus és higiénia a physa törölközőmelegítőjével

A physa törölköző melegítője ideális fürdők, valamint kozmetikai- és masszázsszalonok számára. Kínáljon ügyfeleinek puha meleg törölközőket, amelyek az UV-sterilizálásának köszönhetően megfelelnek a legmagasabb higiéniai előírásoknak. Klasszikus és visszafogott kialakításával a törölközőmelegítő jól illik minden szalonba.

Egészség és szépség egyszerűen kombinálva a physa kozmetikai felszereléseivel

Törölközőmelegítők a kozmetikai- és wellnesslétesítményekben azt a kis extra luxust biztosítják, amely a mindennapok során sokszor hiányzik. Az előre melegített törölközőkkel a kezelések nem csak kellemesebbek, hanem hatékonyabbak is. Regenerációs hatása mellett a physa törölköző melegítője biztosítja a legmagasabb higiéniát. Az eszköz egy 6 W-os teljesítményű UV-lámpával rendelkezik, amely fertőtlenítő hatású, így garantált a maximális tisztaság.

A törölköző melegítő {{Rated_power_W_}} W-os teljesítményével gyorsan és hatékonyan biztosítja a meleg törölközőket. Az eszköz max.70 °C-ig melegszik fel, amely tökéletes a legtöbb kezeléshez. Ha pedig még melegebb törölközőket szeretne, akkor hagyja azokat egy kicsit hosszabb ideig a melegítőben.

A kompakt törölköző melegítő kiválóan elfér minden kozmetikai és szépségstúdióban, gyógyfürdőben, illetve kisebb masszázsszalonban is. 32 l-es belső kapacitásával és 350 x 150 x 260 mm-es méreteivel azonban elegendő helyet kínál sok törölköző egyidejű tárolására és melegítésére, így a törölközőmelegítő ideális választás bármilyen szépségipari vállalkozás számára.

I.-es védelmi osztályával a készülék megfelel minden általános biztonsági előírásnak, amely garantálja a kockázatmentes és zavartalan működést. A robusztus acélház és a rozsdamentes acél kamra könnyen tisztíthatók. A két gumilábnak köszönhetően a készülék mindig csúszásbiztosan és stabilan áll. A kiváló minőségű anyagokból készült, magas színvonalú törölköző tartó hosszú éveken át megbízható szolgáltatást nyújt Önnek.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK