Pneumatikus lemezvágók

Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

A pneumatikus lemezvágó gép lehetővé teszi a precíz vágási munkák elvégzését különböző fémeken, profik és lelkes amatőrök számára egyaránt. Számos lemezvágó állítható mátrixszal rendelkezik, amely segítségével a bonyolult vágási munkák is maximális pontossággal hajthatók végre. A lemezvágó egyetlen műhelyből sem hiányozhat, ahol rendszeresen kell méretre vágni a fémeket. "Lemezvágók" kategóriánkban, szerszámaink és készülékeink közül kiváló minőségű szerszámokat talál minden profi és a lelkes hobbiszerelő a mindennapi munkához a műhelyben.

Sűrített levegős lemezvágók – magas színvonalú szerszámok profiknak

A modern lemezvágó ollók nagy pontossággal használhatók különböző fémlemezek vágásához. Legyen szó profi fémmegmunkáló-műhelyekről, autószerelő-műhelyekről vagy az otthoni garázsról: egy rezgőolló ma már nélkülözhetetlen a fémmegmunkálás során. Ahogy arra nevük is utal, a speciális sűrített levegős szerszámok a pneumatika elve alapján működnek. A szerszámok használatához nincs szükség hálózati csatlakozásra, mivel a sűrített levegő hozza forgásba a vágófejet. A fej nagy sebességének köszönhetően a lemezvágóval rendkívül tisztán és pontosan vághatja a különféle fémeket. Sok professzionális modell manapság több mint 3000 fordulat/perc maximális sebességgel működik. A fémvágáshoz egyszerűen nyomja meg a lemezvágó kezelőkarját. A karok az ergonomikus fogantyúhoz vannak rögzítve, így Ön mindig kényelmesen dolgozhat.

A lemezvágó előnyei:   működés sűrített levegővel, áram nélkül precíz vágás az állítható matricának köszönhetően az ergonomikus fogantyúk garantálják a kényelmes munkavégzést a vágófej nagy sebessége tiszta vágást tesz lehetővé 

Számos lemezvágó gép ma már jelentős vágási vastagságot kínál, amely lehetővé teszi a fémlemezek tiszta vágását. Annak érdekében, hogy a lemezvágók karbantartása a lehető legegyszerűbb legyen, számos gyártó kényelmes sűrített levegővel történő olajozással szereli fel készülékeit, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy erőfeszítés nélkül, rendszeresen zsírozza szerszámait.

Ergonomikus rezgőolló

A trapézlemez vágók gyártói nagy figyelmet fordítanak a készülékek ergonomikus kialakítására. A speciális formának és az optimálisan elhelyezett karnak köszönhetően Ön rendkívül kényelmesen dolgozhat. A magas szintű munkakényelem szintén elősegíti a pontosságot a fémlemezek vágása során. A professzionális lemezvágó gép állítható mátrixának segítségével számos különböző szögben rögzítheti a szerszámot a fémlemezre, és még a legbonyolultabb fémvágási munkákat is nagy pontossággal végezheti el. Az eszköz segítségével az ívben és a szögben végzett vágások sem jelentenek problémát, amely még laikusok számára is könnyen elvégezhető feladat. A sűrített levegős csiszológépekhez hasonlóan a sűrített levegős cserepeslemez vágók szintén rendkívül nagy nyomással működnek, így Ön könnyedén és erőfeszítés nélkül vághatja át még a vastag fémlemezeket is.

Az akkus lemezvágó robusztus házzal rendelkezik, amely biztosítja a készülék hosszú élettartamát. A sűrített levegős lemezvágókat, akár csak számos elektromos lemezvágót, professzionális használatra tervezték, így hosszú éveken át megbízható segítséget nyújtanak Önnek munkája során. A robusztus ház és a benne található kiváló minőségű technológia ellenére a sűrített levegős lemezvágó gépek nagyon könnyűek. A szerszámok kis súlya nagyban hozzájárul a kényelmes munkavégzéshez. A magas színvonalú lemezvágó olló ideális eszköz a bonyolult, nagy pontosságot igénylő fémvágási munkákhoz minden fémmegmunkáló- vagy autószerelő-műhelybe.