B-termékek
B-termékekeinknél főleg teljesen rendberakott, vevőktől visszaküldött vagy kiállítási termékekről van szó. A termékek optikai sérülésekkel rendelkezhetnek, viszont technikailag tökéletes állapotban vannak. B-termék vásárlásakor a megszokott visszaküldési lehetőséget és garanciát természetesen továbbra is garantáljuk.

Tétel: EX20430000

|

Modell: ROBOCUT R 9000

B-termék Elektromos gyros vágó kés - 8500 fordulat/perc

388 990,00 Ft 484 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • precíz – 0–10 mm között állítható vágási vastagság és sima kör alakú penge 
  • nagy teljesítményű és biztonságos – a védőburkolattal ellátott forgó penge forgási sebessége 8500 fordulat/perc
  • ergonomikus – profilozott nyél a kényelmes munkavégzés érdekében
  • hosszú élettartamú – robusztus és korrózióálló anyagokból készült (műanyag és rozsdamentes acél) 

TERMÉK LEÍRÁSA

Elektromos gyros vágó kés: vágás 8500 fordulat/perc sebességgel

Legyen szó akár kebabról, gyrosról vagy shawarmáról – ezzel az elektromos gyros vágó késsel könnyedén vághatja fel hajszálvékony szeletekre a grillezett csirke-, bárány-, pulyka- vagy borjúhúst. Nagy forgási sebességének köszönhetően az erőteljes gyrosszeletelő ideális hosszú távú vendéglátóipari és gyorséttermi használatra. A pontosan vágott szeletek biztos alapot adnak a szaftos húsos specialitásokhoz, és így gyorsan előkészíthetők a további feldolgozáshoz. 

Erőteljes gyros vágó gép gyorséttermek számára

A gyros vágó gép precízen kizárólag a felső, ropogós húsréteget vágja le. A vágási eredmény egyenletes, függetlenül attól, hogy ki használja a készüléket. A szeletek vastagsága igény szerint 0–10 mm között állítható. 250 W-os motorteljesítményével és 8500 fordulat/perces sebességével a készülék még a vastagabb szeleteket is tisztán választja le a forgatónyársról.

A gyros vágó kés kompakt kivitelű. Ergonomikus formájának és bordázottságának köszönhetően a markolat biztonságosan és kényelmesen fekszik a kézben. A csomag egy sima körpengét tartalmaz, amelyek átmérője 80 mm – kitűnő megoldás a különféle húsok vágásához. A rozsdamentes acélból készült pengék megfelelnek a legszigorúbb vendéglátóipari higiéniai irányelveknek. A védőburkolat minimalizálja a vágási sérülések kockázatát, és növeli a biztonságot vágás közben.

MŰSZAKI ADATOK