Elektromos gyrossütő grill vendéglátóipari használatra
A POTIS E4-S elektromos gyrossütő grillel jól átsült és szaftos húst készíthet – legyen az akár bárányból, borjúból, csirkéből készült kebab, shawarma, gyros vagy taco al pastor. A gyrosgrill energiatakarékos kialakítása igazán felhasználóbaráttá teszi a készüléket. A forgó nyárs egyszerűvé teszi a kezelését. Mivel nincs szükség gázcsatlakozásra, rendkívül sokoldalúan használható büfékben, bisztrókban vagy éttermekben.
A nagy teljesítményű fűtőelemnek köszönhetően ez a gyros sütő gép 10,500 W teljesítménnyel dolgozik, ezáltal garantálja a különösen gyors felmelegedést. Ezenkívül egy kapcsolóval beállítható, hány fűtőelem és milyen intenzitással működjön, és hogy a gyros sütő nyárs az óramutató járásával egyező vagy azzal ellentétes irányba forogjon-e. Utóbbi funkció segítségével jobb és balkezesek is kényelmesen vághatják a húst. A grillezés intenzitása a nyárs eltolásával módosítható, így a gyros gép használatával mindig tökéletes eredményt érhet el.
Ha a zsírfelfogó tálcát a készülékbe helyezzük, a kebab sütő gép pontosan 550 x 710 mm-t foglal el a pultból. Ennek ellenére akár 820 mm magas húsnyársak számára elegendő grillezőfelület áll rendelkezésére. A robusztus szerkezet gond nélkül elbír 80 kg húst, ezáltal tökéletes választás nagy forgalmú büfékben vagy bisztrókban való tartós használatra.
A dönergrill háza higiénikus és egészségügyi szempontból ideális rozsdamentes acélból készült, így megfelel a szigorú vendéglátóipari előírásoknak. A korrózióálló anyag modern megjelenést kölcsönös a kebabsütőnek, ezenkívül gyorsan és egyszerűen tisztítható. Győződjön meg Ön is a gyros készítő gép rendkívüli tartósságáról, illetve ellenállásáról.