Propán-bután gázzal működő gyrossütő vendéglátóipari használatra
A POTIS által gyártott GD2-S LPG gyrossütővel optimális eredményeket érhet el döner kebab, gyros és shawarma sütésekor. Mivel a nyárs az ételek elkészítése közben folyamatosan forog, az ételek minden oldala egyenletesen sül. A nagy teljesítményű gyros sütőt gyorsbüfében, bisztróban és étteremben való használatra tervezték.
Varázsoljon autentikus húsos specialitásokat a POTIS gyros sütő gépével
Legyen szó akár szaftos csirkéről, kebabról vagy gyrosról – a gyros sütő segítségével mindig tökéletes eredményeket ér el. A nagy teljesítményű fűtőelemnek köszönhetően ez a dönergrill 5600 W teljesítménnyel dolgozik, ami garantálja a különösen gyors felmelegedést. Ezenkívül egy billenőkapcsolóval beállíthatja, hogy a gyrosgrill nyárs az óramutató járásával egyező vagy azzal ellentétes irányba forogjon-e. Utóbbi funkció segítségével jobb és balkezesek is kényelmesen vághatják a húst.
Üzemeltetéséhez gázcsatlakozás szükséges. A Propán-bután üzemű gyros gép 0,56 kg/h (0,74 m³/h) fogyasztásával kitűnik a mezőnyből. A kívánt hőmérsékletet a könnyen kezelhető fokozatmentes szabályozóval állíthatja be, így mindig annyira pirul meg a hús, amennyire szeretné.
A kebab sütő gép behelyezett zsírfelfogó tálcával 500 x 650 mm helyet foglal a pulton. Ezáltal akár 430 mm magas húsnyársak számára elegendő grillezőfelület áll rendelkezésére. A robusztus szerkezet gond nélkül elbír max. 30 kg húst, így tökéletes választás nagy forgalmú büfékben vagy bisztrókban való tartós használatra.
A készülékház higiénikus és egészségügyi szempontból ideális rozsdamentes acélból készült, így megfelel a szigorú vendéglátóipari higiéniai előírásoknak. A korrózióálló anyag modern megjelenést kölcsönös a kebabgrillnek, ezenkívül gyorsan és egyszerűen tisztítható. Ez a gyros készítő gép
hosszú élettartamával és ellenállóképességével mindenkit meggyőz.
Fontos tudnivalók a tisztításhoz: A fűtőszálas lapok nem érintkezhetnek tiszítószerrel.