Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

1 - 24 az 51 termék

A szűrésre nincs találat!
1 / 3

Szigetelő és hungarocell vágó az építőipari vállalata számára

A ProBauteam egy hagyományos német cég és innovatív szakértő a szigetelő és polisztirol vágógépek osztályán. A termékek nagy vágási pontossággal, hihetetlen robusztussággal és könnyű kezelhetőséggel rendelkeznek. Ezeknek a jellemzőknek és a verhetetlen áraknak köszönhetően a gépek és tartozékok, gazdasági szempontból érdekesek az építőiparban aktív cégek számára.

Könnyűség és stabilitás a tökéletes vágáshoz

Annak érdekében, hogy köteleket, építőanyagokat vagy hungarocellt hatékonyan és biztosan lehessen vágni, szigetelő- vagy műanyag hab vágót kell használni pengével vagy forró huzalvágóval. A ProBauteam minden alkalmazási területhez megfelelő eszközt kínál: A helyhez kötött forró huzalvágók, mint például az Easycutter mellett, mobil eszközöket is megtalál a választék között, mint például a Styrocutter vagy a speciális pengékkel és tartozékokkal ellátott forró vágóeszközök.

Pont amikor precíz részletes munka szükséges, a Styrocutter polisztirol vágó a tökéletes megoldás. A könnyű szerszám pengékkel tökéletesen kiegészíti a nagy állványszerszámokat. A vékony kialakítás nagyon jó hozzáférhetőséget biztosít, még korlátozott hely esetén is. Az alkalmazási terület meghatározható a tartozékok használatával. Például egy sugárvágó használatával pontos nyílásokat vághat a szerelőhengereknek a szigetelt homlokzatba történő szereléséhez. A műanyag hab vágására szolgáló konektorkivágó vagy félkör és négyszöglet alakú pengék segítségével pontosan és rövid időn belül elkészül az összes építkezésen váró feladat.

Minőség és innováció a siker érdekében

A ProBauteam az innovatív megoldások mellett a modern építőiparban a minőségéről híres. Az összes termék - a forró drótvágóktól a polisztirol vágókon keresztül a megfelelő kiegészítőkig - olyan nemzetközi gyárakban készülnek, amelyek megfelelnek az európai piac magas színvonalának. A szigorú ellenőrzések a gyártás kezdetétől a szállításig, biztosítják a régóta fennálló cég elvárandó minőségét és a termékek rendkívüli pontosságát és hosszú élettartamát.