(1) értékelés

Tétel: EX10340023

|

Modell: Z251248PG003

Gurulós szerszámosláda System TWO Plus - készlet szerszámos kofferrel és rendszerezővel

51 490,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • készlet – a szett a Qbrick Two sorozat gurulós szerszámos ládájából, szerszámos kofferéből és rendszerezőjéből áll
  • stabil – a polipropiléngörgők és a fémtengely biztosítják a maximális stabilitást
  • erőteljes – a készlet segítségével könnyen szállítható az összes Qbrick System szerszámos doboz
  • ergonomikus – a kihúzható teleszkópos fogantyú biztosítja a kényelmes szállítást
  • kompatibilis – a kapcsos rendszer biztonságosan kapcsolja össze a szerszámos kocsit, a szerszámos koffert és a rendszerezőt

TERMÉK LEÍRÁSA

QBRICK System TWO – mobilis tárolás – korlátlan lehetőségek!

System TWO sorozatával a QBRICK mobilis és korlátlanul kombinálható szerszám tároló rendszereket: szerszámos ládákat, szerszámos koffereket, szállító kocsikat és más különböző megoldásokat kínál Önnek munkaeszközeinek tárolására és rendszerezésére. A készlet egy szerszámos kocsit, egy szerszámos koffert és egy rendszerezőt tartalmaz a Plus sorozatból.  Akár hobbiszerelők számára vagy professzionális műhelyekbe, a System TWO segítségével biztonságosan és mindig jól elérhetően tárolhatja munkaeszközeit. 

Mobilis tárolás a gurulós szerszámosláda segítségével

Szeretné kényelmesen, egy helyen tárolni szerszámait, úgy, hogy mindig minden eszköz kéznél legyen? Akkor a Z251248PG003 gurulós szerszámosláda készlet a Qbrick System-től ideális választás Önnek! A polipropiléngörgőknek és az ergonomikus fogantyúnak köszönhetően könnyedén és rendezetten szállíthatja szerszámait és munkaanyagait a munkavégézés helyszínére. A szerszámos kofferben 2 elválasztó található, amelyek segítségével elképzeléseinek megfelelően rendezheti el eszközeit. Ha pedig még mindig nem fér el minden, a kapcsos funkciónak köszönhetően könnyedén csatlakoztathatja a Qbrick System TWO Plus sorozat szerszámos kofferét  és rendszerezőjét a szerszámos kocsihoz!

A szerszámoskoffer rendkívül tágas, és két elválasztóval rendelkezik a szerszámok, illetve a munkaanyagok még jobb áttekinthetősége érdekében. A koffer tartós polipropilénből készült, és kényelmesen szállítható a fogantyú segítségével. A kapcsos rendszernek köszönhetően a szerszámkoffer gyorsan és könnyedén rögzíthető a kocsihoz, valamint ugyanolyan egyszerűen el is távolítható. A szerszámos láda készletet egy átlátszó fedelű rendszerező teszi teljessé, amelyen keresztül Ön mindig jól láthatja a kilenc belső tartó tartalmát, így lehetséges a kisméretű szerszámok optimális és átlátható elhelyezése is. A rendszerező egy fogantyúval van felszerelve.

A polipropilénből készült kemény falaknak és a fémtengelynek köszönhetően a gurulós szerszámos koffer rendkívül stabil és erős. A készlet minden eleme optimális védelmet nyújt a víz és a por ellen, valamint ridegebb környezetben is ideálisan használható. A két nagy görgő és a kocsi ergonomikus fogantyúja biztosítj a kényelmes kezelést, a könnyű szállítást és a maximális stabilitást.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


4.0

1 értékelés alapján

01.06.2023

Jól használható, bár kicsit talán gyengébb anyagból van, mint amire számítottam. Összességében elégedett vagyok a termékkel.