Rólunk

 Expondo-in-Zahlen-UK

 

Magunkról

Az expondo GmbH székhelye Berlin, és egy megbízható és hozzáértő online kiskereskedés, mely márkás üzleti és ipari termékek forgalmazásával foglalkozik. 2007-es alapításunk óta, az egyértelmű célkitűzéseinknek, illetve a kollégáink hozzáértésének és motivációjának hála, az online kereskedelem területén töretlen fejlődést mutatunk. 

 

Mivel foglalkozunk?

Termékeinket és márkáinkat magas hozzáértéssel és több éves szaktudással tervezzük meg. Előállítása során különös hangsúlyt fektettünk az első osztályú anyagok, illetve a legmodernebb technológiák felhasználására. A termékek tervezése Németországban, míg a gyártási folyamat világ különböző pontjain történik. A legnagyobb felvevő piacunk Európa. 

 

Mit árulunk?

Az expondo magas minőségű hiánypótló termékekre specializálódott, miközben ügyel a vásárlóbarát árakra. Széles körű árukészletünkben megtalál vendéglátóipari berendezéseket, hegesztőgépeket, elektromos szerszámokat, mérleget, és még sok mást is. A Royal Catering például beletartozik a piacvezető online kereskedelmi márkák közé.  

 

Mik az előnyeink?

Az expondo-val mindig van egy szakképzett kapcsolattartó az ön oldalán. A termékeink a sokéves tapasztalat, és az ügyfeleink kívánságainak állandó figyelésének az eredménye. Az expondonál elsőosztályú termék minőséget kap a kiváló ár-érték arány és rugalmas fizetési módok mellet. Továbbá részesülhet az ügyfél orientált szolgáltatásunkból.

 

Mi a célunk?

A célunk nem csak a vásárlóink első osztályú és innovatív vendéglátóipari, hegesztő- vagy mérő- eszközökkel való ellátása, hanem gondoskodni arról, hogy szakképzett kapcsolattartóvá is váljunk.  Különös hangsúlyt fektetünk a termékeink elsőosztályú minőségére, illetve minden vásárlónk elégetetettségére. Világszerte a legmagasabb színvonalon gyártjuk, és Európa szerte kiváló ár-érték arány mellett osztjuk el termékeinket. 

 

 • Kapcsolat
  Phone

  06-1-445-3799
  H - P 10:00 - 16:00
  Expondo Blog

  Mail

  info@expondo.hu
  Hamarosan felvesszük
  Önnel a kapcsolatot
 • Fizetés
  Gyors és biztonságos fizetés
  Mastercard Visa Vorkasse