Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

1 - 24 az 2222 termék

A szűrésre nincs találat!
1 / 93

További információt a   PDF katalógusban talál!

A Royal Catering magas minőségű felszereléseket képvisel, alacsony ár mellett. A termékskála igen széleskörű, pop-corn készítő gépektől kezdve szerviz kocsikig terjed, amivel az ízletes ételt a vendégei elé tudja juttatni. Az ajánlott termékek kiválóan alkalmasak egy üzlet megnyitására, vagy egy már meglévő üzlet felfrissítésere. A már meglévő tudás, a hosszú évek tapasztalata és a legújabb innovációk használata garantálja hogy a választott eszköz minden üzemben megállja a helyét. Döntsön a Royal Catering vendéglátóipari termékei mellett, és emelkedjen ki vetélytársai közül!

Royal Catering az ön vendéglátóipari egységének.

A viszonylag fiatal vállalkozásnak, sikerült az iparban nevet szereznie magának, a minőségi ám kedvező árú termékeikkel. 
Hála a minőségi rozsdamentes acél és az eloxált alumínium használatának a Royal Catering termékei megfelelnek a legmagasabb higiéniai előírásoknak. Ezeknek az anyagoknak, és az alapos feldolgozásnak hála, a termékek tisztítása egyszerű és gyorsan elvégezhető. Egyik példa a hamburger gépek, amik a kereskedelmi forgalomban kapható hagyományos tisztítószerekkel könnyen tisztíthatóak. A masszív, robusztus kialakítás miatt a konyhai gépek kimondottan hosszú életűek, és megállja a helyét a gyakori és intenzív igénybevétel esetén is.
Természetesen számos Royal Catering gép a legújabb technológiai eljárásokkal készültek, és tartalmaznak minden szükséges biztonsági üzemmódot. Hasznos újítások, mint például a hidegzóna az olajsütőknél, gondoskodnak az ízletes eredményekről, illetve a zavaró szagok elkerüléséről.
Összefoglalva azt lehet mondani, hogy a Royal Catering termékcsaládja nagyon széleskörű, és a legmodernebb technológiáknak, ergonomikus designnak, és magas megbízhatóságnak köszönhetően a vevők minden kívánságát teljesítik.
Jól dönt ha a Royal Catering mellett teszi le a voksot. Győződjön meg önmaga a minőségről!

Kiváló minőségű termékek intenzív használatra.

Noha a Royal Catering termékek kimondottan a professzionális használatra vannak tervezve, a könnyű kezelhetőségük miatt akár otthon is bevetheti őket. A vállalat legfontosabb célkitűzése a magas vásárlói elégedettség. Emiatt a minőségellenőrzésre különös gondot fordítanak az előállítás során. A magasan képzett munkatársak a siker kulcsa. Ügyfél orientált kereskedelem, és technikai tudás kombinációja a legjobb eredmények érdekében.
Ön szeret ételeket hatékonyan és higiénikusan elkészíteni, és különös hangsúlyt fektet az ételek prezentálására is? Akkor a Royal Catering vendéglátóipari termékei le fogják nyűgözni önt! Szinvonalas kivitelezés, minőség és modern design a fő jellemzői a Royal Catering termékeinek. Nem számít, hogy olajsütőt, vagy hot dog grillt keres, vessen egy pillantást a széles körű professzionális vendéglátóipari termékeikre, és hagyja magát meggyőzni!
A Royal Catering különös hangsúlyt helyez az ügyfélközpontúságra. Ha bármi problémája adódik a termékekkel, akkor természetesen nem hagyjuk magára. A képzett ügyfélszolgálat egyetlen célja, hogy a készülékét minél hamarabb újra üzembe helyezhesse.
Bízzon meg a Royal Catering termékeiben és rendeljen még ma egy terméket az éttermébe!
Javasoljuk vessen egy pillantást a katalógusunkba!   
    Royal Catering