B-termékek
B-termékekeinknél főleg teljesen rendberakott, vevőktől visszaküldött vagy kiállítási termékekről van szó. A termékek optikai sérülésekkel rendelkezhetnek, viszont technikailag tökéletes állapotban vannak. B-termék vásárlásakor a megszokott visszaküldési lehetőséget és garanciát természetesen továbbra is garantáljuk.

Tétel: EX20011882

|

Modell: RC-WDSS6

B-termék Borhűtő - adagolóval - 6 üveg - nemesacél

464 990,00 Ft 580 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • praktikus - borhűtő beépített adagolóval hat borosüveghez
  • sokoldalú - 7 ° C és 18 ° C közötti hőmérséklet, ideális fehér-, rozé- és fiatal vörösborokhoz
  • robusztus - edzett üvegből készült üvegajtók és erős felépítés
  • elegáns - az üveg és a rozsdamentes acél anyagok, valamint a világítás nemes és vonzó külsőt kölcsönöz a borok számára
  • precíz - pontos hőmérséklet-szabályozás a LED-kijelzőnek köszönhetően

TERMÉK LEÍRÁSA

Hűvös élvezet az az integrált adagolóval ellátott borhűtőből

A kiöntővel rendelkező borhűtőben megfelelő a hőmérsékletet a borok optimális tárolásához, valamint igényes megvilágításuk is lehetséges. Az integrált adagolóval ellátott borszekrény tökéletes kiegészítő bárok, szállodák, kávézók és éttermek számára - illetve otthonra a borok szerelmeseinek.

Átgondolt és elegáns hűtőberendezések a Royal Catering vendéglátóipari felszerelései közül

A palackok számára kialakított hűtőszekrény megfelelő tárolhatóságot biztosít hat borosüveg számára. A hőmérséklet pontosan állítható be 7 és 18 ° C között - ami ideális fehér- rozé-, és vörösborokhoz. A hőmérséklet egy pillanat alatt ellenőrizhető a borhűtő LED kijelzőjén. Az integrált boradagolók pedig gondoskodnak az italok higiénikus és kényelmes adagolásáról, anélkül, hogy Önnek ki kéne nyitnia a borszekrényt. Az kiöntendő mennyiség 1 és 99 ml között pontosan állítható. A könnyű kezelhetőséghez elengedhetetlen, újratölthető gázpatron szintén a szállítási csomag részét képezi. A borszekrény további előnye, hogy az értékes italok akár 30 napig is megőrzik ízüket és minőségüket felbontás után is. A kellemes, optikus világításnak köszönhetően a minőségi borok mindig ízlésesen és tetszetősen mutathatók be.

A borhűtő két külön hűtőkamrával, valamint, edzett üveg ajtókkal rendelkezik. A hűtőszekrény ajtajai finoman nyithatók és zárhatók. A borhűtő házának többi része rozsdamentes acélból készült, valamint műanyag elemekből áll. A készülék nem csak kiváló minőségű és tartós, de élettartama is hosszú és kivitelezése is mutatós.

A 40 dB-es zajkibocsátásának köszönhetően a borhűtő még egy macska dorombolásánál is halkabb. Az alacsony zajszint miatt a készülék ideális választás forgalmas helyekre is, ahol a vendégek zavartalanul szeretnének tartózkodni vagy dolgozni.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK