B-termékek
B-termékekeinknél főleg teljesen rendberakott, vevőktől visszaküldött vagy kiállítási termékekről van szó. A termékek optikai sérülésekkel rendelkezhetnek, viszont technikailag tökéletes állapotban vannak. B-termék vásárlásakor a megszokott visszaküldési lehetőséget és garanciát természetesen továbbra is garantáljuk.

Tétel: EX20012415

|

Modell: RC-DSS12

B-termék Desztilláló készülék - univerzális - Rozsdamentes acél - 12 l - Royal Catering

30 590,00 Ft 38 199,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • sokoldalú – víz, olajok és egyéb kémiai vegyületek desztillálásához
  • hatékony – a 12 l-es kapacitásnak köszönhetően az eszköz segítségével nagy mennyiségű víz desztillálható
  • tartós – a kiváló minőségű anyagoknak és a megbízható konstrukciónak köszönhetően
  • higiénikus – a desztillátor könnyen kezelhető rozsdamentes acélból készült
  • praktikus – a készülék egy önométerrel van felszerelve

TERMÉK LEÍRÁSA

Tiszta eredmények a Royal Catering desztilláló készülékével

A Royal Catering RC-DSS12 desztilláló készülékével megbízhatóan távolíthatók el a vízből a sók, a nyomelemek, a mikroorganizmusok, a gyógyszermaradványok, a mész, az ólom és más szennyeződések. A vízdesztilláló megfelelő illóolajok és parfümök előállítására is.

Hatékony vízdesztilláló gép 12 l-es űrtartalommal

A 12 literes tartály többféleképpen fűthető, akár elektromos főzőlapon, akár gázzal működő tűzhelyen: Ön bármilyen rendelkezésre álló hőforrást használhat. A 250 mm-es átmérőnek köszönhetően a tartály mindig stabilan áll.

A lepárló különböző tömlőkkel és tartályokkal rendelkezik, amelyek elengedhetetlenek a hatékony lepárlási folyamathoz. Az egyes elemek, mint például a henger, a csatlakozások vagy a szitaalap gyorsan összeszerelhetők és pontosan igazíthatók egymáshoz. A hűtőtömlő 1,5 m hosszú, és optimális eredményeket garantál a víz, az illóolajok és más vegyi anyagok lepárlása során. Bizonyos anyagokhoz használhatja az önométert is, amely megbízhatóan határozza meg a desztillált folyadék alkoholtartalmát. Az illóolaj lepárló készülék kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, amely megfelel a legmagasabb higiéniai előírásoknak. 

A korrózióálló anyagnak köszönhetően az alkohol desztilláló készülék sima felületei könnyen tisztíthatók. A vízdesztilláló berendezés karbantartása rendkívül egyszerű. A két fogantyú lehetővé teszi a biztonságos kezelést főzőlapon történő desztillálás során, és garantálja a könnyű szállítást.

MŰSZAKI ADATOK