B-termék Fagyasztó - 252 l

Cikkszám: EX20010433 / Típus: RCFZ-252

B-termék Fagyasztó - 252 l

 • Cikkszám: EX20010433
 • Típus: RCFZ-252
 • Első forgalmazás: 2003
 
 
 
eredeti ár: 159429,00 Ft megtakarítása: 31885,80 Ft 127543,20 Ft

Az árak tartalmazzák az ÁFA-t valamint a házhozszállítás díját*

Raktáron. Szállítási idő kb 10-12 munkanap

B-termékekein

B-termékekeinknél főleg teljesen rendberakott, vevőktől visszaküldött vagy kiállítási termékekről van szó. A termékek optikai sérülésekkel rendelkezhetnek, viszont technikailag tökéletes állapotban vannak. B-termék vásárlásakor a megszokott visszaküldési lehetőséget és garanciát természetesen továbbra is garantáljuk.

20% Kedvezmény

Fagyasztó - 252 l

A Royal Catering termékcsaládhoz tartozó RCFZ-252 gasztronómiai fagyasztó modern megoldást kínál nagy mennyiségű élelmiszerek fagyasztására és tárolására. A termosztáttal, belső világítással és zárható fedéllel felszerelt fagyasztó tökéletes tárolási lehetőséget kínál professzionális vendéglátóipari egységek használatára, mint például gyorséttermekben, büfékben, vagy szállodák konyháiban.

Tárolja Ön is hatékonyan ételeit a 252 literes fagyasztóban!

 

Az A+ energiahatékonysági osztálynak köszönhetően a fagyasztó rendkívül környezetbarát, ezáltal energiát spórolhat meg hosszú távú használata alatt is. A fagyasztó évente csak 248 kilowattórát fogyaszt, így rendkívül alacsony energiaköltségeket eredményez.

 

Termékünk 252 literes kapacitásával elegendő helyet kínál fagyasztott élelmiszerek tárolásához. A fagyasztó tartalmát az energiahatékony LED-lámpáknak köszönhetően bármikor jól megismerheti, így mindig megfelelő betekintést nyer a fagyasztott élelmiszereire.

 

A fagyasztó R600a hűtőközeggel működik, amely kiváló termodinamikai tulajdonságokkal rendelkezik és rendkívül energiahatékony. Ezenkívül a hűtőközeg lehetővé teszi, hogy a fagyasztó kevés energiát fogyasszon. Továbbá az izobutángáz jó kompatibilitást mutat más hűtőkomponensekkel. Ezenkívül a környezetbarát hűtőközeg nem károsítja az ózonréteget és az üvegházhatást.

 

Az áru jobb áttekintése érdekében a fagasztó egy kosárral és egy elválasztó ráccsal van ellátva. Ezek többek között lehetőséget kínálnak arrra, hogy még a kisebb árucikkekhez is bizontásogsan és könnyen hozzá tudjon férni. A kosár igény szerint kivehető, illetve behelyezhető a fagyasztóládába. Mindezek mellett a kosár és az elosztó tisztítása különösen könnyű.

 

A fagyasztó fedele biztonsági zárral van ellátva, amely megvédi a tartalmat a jogosulatlan hozzáférésektől. A szállítási csomagban a zárhoz két kulcsot is talál. Továbbá az erős csuklópántok lehetővé teszik a fedél bármilyen szögben való emelését, illetve finom záródását is.

 

A robusztus acél ház és a dombornyomott alumíniumból készült belső tér garantálják a gasztronómiai fagyasztó magas stabilitását és hosszú élettartalmát. Ezenkívül az alumínium ideális anyag fagyos hőmérséklettel való érintkezéshez, ugyanis kiválóan bánik a hideggel. A kiváló minőségű fémek is könnyen tisztíthatóak, és mindig biztosítja a professzionális megjelenést.

 

A beépített kompresszos 85 Wattal működik, biztosítva ezzel a célhőmérséklet gyors elérését. A forgató gombbal szabályozható a hűtési hőmérséklet, amely -12°C és -28°C között állítható be. Ez lehetővé teszi, hogy a különböző ételeknek megfelelően szabályozza a fagyasztó hőmérsékletét. A termosztát szabályozza a hőmérsékletet, valamint rendkívül energiahatékony. A fagyasztó üzemállapotáról két ellenőrző lámpa ad tájékoztatást.

 

Időközönként javasolt a fagyasztó leolvasztása is. Ebből a célból a fagyasztó alsó részén egy leeresztő szelep található, amelyen keresztül a víz néhány egyszerű lépésben távozik a készülékből. Mindezek mellett vékonyabb jégrétegek eltávolításához a mellékelt jégkaparó is használható.

 

A fagyasztó klasszikus, fehér kialakítású, ezáltal tökéletesen illik bármely konyhába. A négy csúszásmentes gumiláb magassága 20 mm-ig állítható, ezáltal biztos alapot biztosítanak még egyenletlen felületeken is, és megakadályozzák a nemkívánatos karcolások keletkezését.

Különlegességek

 • energiaoszály A+
 • rendkívül magas, akár 252 literes kapacitás
 • enenergiahatékony az R600a hűtőközeg
 • kivehető kosárral és elosztó ráccsal
 • praktikus biztonsági zárral felszerelt fedő
 • robusztus acél ház, alumínium belső béléssel

Legfontosabb információk

Modell
RCFZ-252
Cikkszám
10010433
Termék állapota
B-termék
Feszültség / frekvencia
230 V / 50 Hz
Kapacitás
252 l
Energiaosztály
A+
Külső szerkezet anyaga
Porbevonatú acél
Hűtőanyag
Alumínium
Szín
Fehér
Teljesítmény
85 W
Névleges áram
0,63 A
Napi áramfogyasztás
0,681 kWh
Éves áramfogyasztás
248 kWh
Hőmérséklet tartomány
- 12-től -28 °C-ig
Hőmérsékleti szintek
7
Fagyasztási kapacitás
12 kg / 24 h
Hűtőközeg
R600a
Zajszint
44 dB
Állítható lábak
20 mm
Védelmi fokozat
I
Belső világítás
LED
Méretek (HxSzxM)
62 x 112,5 x 85 cm
Súly
41,55 kg
Szállítási méretek (HxSzxM)
116 x 62 x 88 cm
Szállítási súly
45 kg
 • fagyasztó RCFZ-252
 • 1 kosár
 • 1 elválasztó rács
 • jégkaparó
 • 2 kulcs
 • használati útmutató

Írja meg az első értékelést ehhez a termékhezÉrtékelés leadása
Az értékelések egy rövid ellenőrzés után megjelennek.

A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező!