B-termék Füstölő szekrény - 8 rács

Gyártó: Royal Catering | Cikkszám: EX20010730 | Típus: RCRO-1300

B-termék Füstölő szekrény - 8 rács
B-termék Füstölő szekrény - 8 rács
B-termék Füstölő szekrény - 8 rács
B-termék Füstölő szekrény - 8 rács
B-termék Füstölő szekrény - 8 rács
B-termék Füstölő szekrény - 8 rács
B-termék Füstölő szekrény - 8 rács
B-termék Füstölő szekrény - 8 rács
B-termék Füstölő szekrény - 8 rács
Kattintson a galériára és nézze meg a képeket
eredeti ár: 219 990 Ft megtakarítása: 54 000 Ft 165 990 Ft eredeti ár: 219 990 Ft

Az árak tartalmazzák az ÁFA-t

B-termékekein

B-termékekeinknél főleg teljesen rendberakott, vevőktől visszaküldött vagy kiállítási termékekről van szó. A termékek optikai sérülésekkel rendelkezhetnek, viszont technikailag tökéletes állapotban vannak. B-termék vásárlásakor a megszokott visszaküldési lehetőséget és garanciát természetesen továbbra is garantáljuk.

Termék különlegességei

 • Kapacitás: 147 l
 • időzítő 120 percig
 • 8 rács
 • Nemesacél
 • 110 °C-ig

A füstölő szekrényekkel ezeket a finomságokat most maga is elkészítheti és így vendégeinek egy nagyon különleges, finoman füstölt ízélményt nyújthat. Füstölt élelmiszerek hosszabb ideig megtartják jellegzetes aromájukat, mivel a füstölés megöli a gombákat és a baktériumokat.

Több Mutass kevesebbet

A füstölő szekrény 147 literes kapacitással elegendő hellyel rendelkezik friss hal, valamint kolbász és hústermékek számára. Az élelmiszerek a csomagban megtalálható horgok segítésével a sütőbe akaszthatók és 8 rácson eloszthatók. A rácsok közötti távolság a füstölő szekrényben minimum 9 cm.

Több Mutass kevesebbet

Füstöléshez a füstölő szekrényt be kell csukni és a parázstartót megtölteni, amely a füstöt elkezdi létrehozni. A parázstartó a szekrény kinyitása nélkül könnyen a belsőbe behelyezhető. A tartó alatt található egy gyűjtő tálca, amely az eléget hamut összegyűjti. A kívánt hőmérséklet 0 és 110 °C között állítható be a hőmérsékletszabályzó segítségével. E nagy tartomány lehetővé teszi Önnek a hideg, meleg vagy forró füstölést.

Több Mutass kevesebbet

A füstölés ideje egy időzítő segítségével állítható be. Egy riasztó hallható ha a beállított idő letelt. A maximálisan beállítható időtartam 120 perc. Az intenzívebb íz érdekében, e folyamat tetszőleges számban megismételhető. Az intenzitás az állítható füst elszívóval is megváltoztatható.

Több Mutass kevesebbet

A füstölő szekrény ajtaján egy jól olvasható termosztát található, amelyen a hőmérsékletet egyidejűleg Celsiusban valamint Fahrenheitben is leolvashatja. Ennek hála Ön mindig tudja hogy milyen hőmérséklet van a szekrényben, anélkül hogy ez ki kellene nyitnia.

Több Mutass kevesebbet

Zsír, amely a füstölés közben távozik a termékekből, egy csepegtető tálca segítségével összegyűjtésre kerül, ezzel védve a parázstálca és a füstölő szekrény alját a szennyeződésektől. Ha sok zsír távozik a termékekből, akkor a kifolyó zsír egy kifolyón keresztül egy a tálca alatt található edénybe gyűlik össze. Ott összegyűlik és így még könnyebben eltávolítható.

Több Mutass kevesebbet

A füstölő szekrény rozsdamentes acélból készült. Az anyag nagyon könnyen tisztítható és különösen higiénikus, amelynek hála különösen alkalmas élelmiszerek feldolgozásához. A füstölő szekrény nagyon robusztus és a csuszásgátló lábainak hála mindig biztonságosan áll. A két oldalon található fogantyúnk segítségével könnyen szállítható és áthelyezhető is.

Több Mutass kevesebbet

A szállítási csomagban a füstölő szekrény mellett egy kéményt, egy csepptálcát és zsírtálcát, egy hamu tartót, egy parázstartót, egy hőmérsékletszabályzót és időszabályzót, valamint 8 rácsot és 10 hurkot is talál.

Több Mutass kevesebbet

 • tökéletes halak, húsok és zöldségek füstöléséhez
 • egyaránt alkalmas hideg, meleg és forró füstöléshez is
 • rengeteg hely 8 rácson és hurkon
 • 120 perc-ig terjedő időzítő riasztással
 • tartós és higiénikus nemesacél kialakítás
 • Parázstartó faszénnek 
 • Hamufelfogótálca
 • Kéménycső
 • Időzítő 120 percig jelzési funkcióval
 • Egyformán hideg, meleg és forró füstölésre alkalmas

Füstölő szekrény - 8 rács

A frissen füstölt hal egy abszolút finomság, sőt még a hús – és kolbásztermékek is heteken át is megőrzik megtéveszthetetlen ízüket füstöléssel. A beépített 1,000 W-al rendelkező fűtőelem biztosítja, hogy a Royal Catering füstölő szekrénye hideg, meleg és forró füstöléshez is használható legyen.

Frissen füstölt halat nem csak közvetlenül kikötőkben lehet élvezni. Húsok és húskészítmények hetekig megtartják a jellegzetes füstölt ízüket.

A RCRO-1300 füstölő szekrénnyel most ilyen finomságokat otthon is tud készíteni, és a vendégeinek különleges, finom füstölt ízeket nyújtani. Ezenkívül a füstölt élelmiszerek tovább tartósak, mert a füstös kezeléstől baktériumok és gombák elpusztulnak.

A füstölő szekrény 40 x 34 x 108 cm-es méretével elegendő helyet kínál friss halnak, kolbásznak és más hústermékeknek. Az élelmiszereket vagy kampókkal lehet belógatni a szekrénybe, vagy nyolc grillrácsra elosztani. 7 cm-es minimális távolság van közöttük a füstölő szekrényben.

Füstöléshez be kell zárni a szekrényt és faszénnel feltölteni a parázstartót, amely ellátja a szekrényt füsttel.  A parázstartót szekrénynyitás nélkül el tudja helyezni a belsejében.  A parázstartó alatt van egy felfogótálca az elégett hamunak.

A kívánt hőmérsékletet a hőmérséklet-szabályozó segítségével be lehet állítani.  Akár 100°C  feletti hőmérséklet tartomány lehetővé teszi, hogy a füst, egyformán hideg, meleg, vagy forró. A füstölés ideje beállítható egy időzítővel. Egy hang jelzi ha lejárt a beállított idő. Az időzítőt maximálisan 120 percre lehet beállítani. Ha a lejárt idő után nem olyan a füstölési eredmény mint elképzelte, újra be tudja állítani az időzítőt.

A füstölő szekrény oldalára rá van szerelve egy jó olvasható hőmérő, amelyik Celsiusban és Fahrenheitben mutatja ki a hőfokot. Ezúton anélkül is hogy ki kelljen nyitni a szekrény ajtaját, tudja hogy hány fok van belül és ha szükséges, tud rajta állítani.

A füstölés által keletkezett zsír egy csepegtetőtálcában gyűlik össze, amely megvédi szennyeződéstől a parázstartót és a szekrény alját. Ha sok zsír keletkezik a felfogott zsír lefolyik egy lefolyón egy felfogótálcába.  Ott összegyűlik és egyszerűbb eltávolítani.

A füstölő szekrény kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. Az anyag könnyen tisztítható és különlegesen szilárd, így a füstölő szekrény megtartja a fényes felületét. Ezen kívül különlegesen ellenálló a rozsdamentes acél külső hatások ellen. Sima felülete kiváló higiéniai tulajdonságaival emelkedik ki, ezért a füstölő szekrény ideális élelmiszerek elkészítéséhez, mint a hal és hús feldolgozására.

Szállításhoz tartozik a füstölő szekrény, kéménycső, zsírfelfogótálca, hamutároló, parázstartó, időzítő és hőfokbeállító és nyolc grillrács.

Modell
RCRO-1300
 
Termék állapota
Új
 
Anyag
Nemesacél
Feszültség
230 V
Teljesítmény
1,000 W
Térfogat
147 L
Hőmérséklet
0 - 110 °C
Időzítő
120 perc-ig
Polcok száma
8
Rácsok közötti távolság
9 cm
Tápkábel hossza
1,2 m
Méretek (HxSzxM)
44,00 x 59,00 x 130,00 cm
Súlya
39,50 kg
Szállítási méretek (HxSzxM)
53,50 x 47,00 x 124,50 cm
Szállítási súly
42,00 kg
Műszaki rajz
Használati útmutató
A csomag tartalma
 • Füstölő szekrény RCRO-1300
 • Kémény cső
 • 8 polc
 • Zsírtálca (tálhoz vezető kifolyóval)
 • Zsírnak való tálca
 • Parázstálca
 • Szabályzórendszer a hőmérséklethez időzítővel együtt
 • Használati útmutató

hohe Leistung von 1.000 Watt garantiert einen effizienten Betrieb

 

großer Temperaturbereich bis über 100 °C ermöglicht warmes und heißes Räuchern

 

großes Fassungsvermögen, Roste und Haken zum Räuchern von Wurst, Fisch, Käse und Schinken

solide und effektive Räucherkammer aus langlebigem Edelstahl

präzises Thermostat hält die eingestellte Temperatur

Michał Orłowski
Kulinarischer Experte, Chefkoch renommierter Restaurants in Sydney und Warschau. Ein Profi, genau wie unsere Kunden.

drei Klippverschlüsse verhindern das versehentliche Öffnen der Tür während des Räucherprozesses

geräumiger Innenraum bietet Platz für eine große Anzahl geräucherter Fleischware

 

nützliche Tropfschale und praktische Auffangschale erleichtern die Reinigung

 

Räucheröfen sind ideal für traditionelle Restaurants, Agrotourismus oder Liebhaber von Delikatessen

PRO TIP

Am besten eignet sich das Holz von Laubbäumen, wie Eiche oder Erle. Verwenden Sie kein Nadelholz, da der hohe Harzanteil zu einem schlechten Geschmack führen kann. Die Ausnahme ist aromatischer Wacholder.

Beizen in Salzlake verleiht dem Räuchergut eine attraktive Farbe und verlängert seine Haltbarkeit. Das Hinzufügen einer eigenen Gewürzmischung gibt Ihren Produkten einen einzigartigen Geschmack und Geruch.

präzise

mit präzisem Timer ist die Arbeitszeit im Bereich von 0 bis 120 Minuten einstellbar

einfach

intuitive Bedienung durch große Drehregler und klare Bedienelemente

hygienisch

glatte Oberflächen lassen sich leicht mit Wasser und Reinigungsmittel reinigen

Timer

konstante Temperatur

Felülvizsgálat Michal Orlowski Expondo Expert (2019.02.13.)

Füstölt kolbászok saját termelésben

Az éttermekben a minőség egyre fontosabbá válik és a szakácsok befolyásolni szeretnék, hogy mit szolgálnak fel vendégeiknek. Gyakran a boltok és szupermarketek választéka már nem elegendő. A saját kolbász előállításának lehetősége felbecsülhetetlen. Az elektromos füstölő szekrény erre nagyon hasznos. Lehetővé teszi a legmagasabb minőségű kolbászok előállítását. Az összetételt és az elkészítési mód is szabályozható. Egy hihetetlen előny, hogy a készlet minden szükséges tartozékot tartalmaz. A csomag megérkezése után azonnal elkezdheti a füstölést. Szakácsként e eszközt nem csak éttermi konyhákba ajánlom, hanem minden amatőr szakácsnak is.

Sydney és Varsó neves éttermeinek főszakácsa, szakmai és tapasztalt vendéglátó.

A füstölő szekrény egyszerűen tisztítható?

A sütő nemesacélból készült, ennek hála az összes felület könnyen karbantartható. Ezen felül a füstölő szekrény egy csepptálcával is rendelkezik, amely a kifolyó zsírt felfogja, ezzel garantálva a higiénikus füstölést.

A füstölő szekrénnyel hidegen is tudok füstölni?

Igen, a belső teret nem kell felmelegíteni, így hideg füst is használható.

Írja meg az első értékelést ehhez a termékhezÍrjon véleményt (5 csillag a legmagasabb, 1 a legalacsonyabb)
Kattintson az e-mailben kapott linkre, és erősítse meg véleményét! Az ellenőrzést követően ezt közzétesszük.

A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező!

expondo-szakértők

Még nem biztos benne?

Szakértőink segítenek Önnek!
061 445 3799
H - P 09:00 - 16:00
Ezt a terméket
 • Kapacitás: 147 l
 • időzítő 120 percig
 • 8 rács
 • Nemesacél
 • 110 °C-ig

Ez a termék sajnos jelenleg nem elérhető!

B-termék Füstölő szekrény - 8 rács

B-termék Füstölő szekrény - 8 rács

eredeti ár: 219 990 Ft 165 990 Ft

Ez a termék sajnos jelenleg nem elérhető!

 • Kapacitás: 147 l
 • időzítő 120 percig
 • 8 rács
 • Nemesacél
 • 110 °C-ig
 • Méretek: 37 x 30,7 x 49,5 cm
 • Teljesítmény: 1.500 Watt
 • Időzítő 15 percig
 • Rozsdamentes acél ház
 • Sütőlemez teflonból és alumíniumból

Raktáron. Szállítási idő kb 2-4 munkanap

B-termék gofrisütő - 1500 Watt - szív alakú

B-termék gofrisütő - 1500 Watt - szív alakú

eredeti ár: 126 990 Ft 95 290 Ft

Raktáron. Szállítási idő kb 2-4 munkanap

 • Méretek: 37 x 30,7 x 49,5 cm
 • Teljesítmény: 1.500 Watt
 • Időzítő 15 percig
 • Rozsdamentes acél ház
 • Sütőlemez teflonból és alumíniumból