B-termékek
B-termékekeinknél főleg teljesen rendberakott, vevőktől visszaküldött vagy kiállítási termékekről van szó. A termékek optikai sérülésekkel rendelkezhetnek, viszont technikailag tökéletes állapotban vannak. B-termék vásárlásakor a megszokott visszaküldési lehetőséget és garanciát természetesen továbbra is garantáljuk.

Tétel: EX20012146

|

Modell: RC-BC002

B-termék Italhűtő - 600 l - Royal Catering - porbevonatú acél

583 990,00 Ft 728 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • tágas – nagy, 600 l-es kapacitás
  • biztonságos – a szárnyas ajtók automatikusan bezáródnak, valamint kulccsal zárhatók
  • variálható – állítható hőmérséklet 2–10 °C között
  • gazdaságos – a duplafalú, edzett üvegből készült ajtó biztosítja az állandó hőmérsékletet
  • nemes – a fehér ház és a LED-világítás kellemes hangulatot teremt

TERMÉK LEÍRÁSA

Elegáns italhűtő variálható hőmérséklet-tartománnyal 2–10 °C között

Az RC-BC002 italhűtőben a Royal Catering-től megfelelően hűtheti és mutathatja be a gyümölcsleveket, a vizet, az üdítőitalokat és az alkoholos italokat. Visszafogott LED-világításával és elegáns fehér színével az üvegajtós italhűtő ideális választás éttermekbe, benzinkutakra, rendezvényekre, vásári standokra, bárokba vagy irodákba. Természetesen a palackhűtő tökéletes privát partikra is.

Reprezentatív üvegajtós italhűtő a Royal Catering-től

Sötétebb környezetben a hangulatos LED-es világítás kellemes hangulatot teremt és gondoskodik az italkínálat ízléses bemutatásáról. A duplafalú, edzett üvegből készült ajtók mögött jól láthatóan helyezhetők el frissítők és a szeszes italok, valamint biztosítják az állandó hőmérsékletet. A szárnyas ajtók kulccsal zárhatók, így a hűtő tartalma védve van az illetéktelen hozzáféréstől. Arra az esetre, ha elveszítené a kulcsot, a szállítási csomagban egy tartalék kulcs is található.

600 l-es űrtartalmával és 8, egyenként 30 kg teherbírású polcával a palackhűtő rengeteg helyet biztosít a különböző méretű palackok tárolására. Az italhűtőn négy kerék található, amelyek segítségével az eszköz könnyen a megfelelő helyzetbe tolható és a két féknek köszönhetően biztonságosan rögzíthető.

A dombornyomott alumíniumból készült belső ház könnyen tisztítható a kiömlött italoktól és más hasonló szennyeződésektől. A porbevonatú acél külső ház esztétikus megjelenést nyújt, és megbízhatóan védi a hűtőberendezést a korróziótól. A hűtő még a legforróbb nyári napokon is állandó 2–10 °C-os hőmérsékleten tartja a frissítőket. 

MŰSZAKI ADATOK