B-termék Italhűtő- 630 l

Cikkszám: EX20010909 / Típus: RCGK-B630-2

B-termék Italhűtő- 630 l

 • Cikkszám: EX20010909
 • Típus: RCGK-B630-2
 • Első forgalmazás: 2006
 
 
 
eredeti ár: 398005,00 Ft megtakarítása: 79601,00 Ft 318404,00 Ft

Az árak tartalmazzák az ÁFA-t valamint a házhozszállítás díját*

Raktáron. Szállítási idő kb 4-6 munkanap

B-termékekein

B-termékekeinknél főleg teljesen rendberakott, vevőktől visszaküldött vagy kiállítási termékekről van szó. A termékek optikai sérülésekkel rendelkezhetnek, viszont technikailag tökéletes állapotban vannak. B-termék vásárlásakor a megszokott visszaküldési lehetőséget és garanciát természetesen továbbra is garantáljuk.

20% Kedvezmény

Italhűtő- 630 l

Prezentálja Ön is tökéletesen italkínálatát! A Royal Catering termékcsaládhoz tartozó RCGK-B630-2 ital hűtő bőséges helyet biztosít ahhoz, hogy vendégei számára különböző italokat tudjon kínálni. Az üvegből készült dupla ajtós kialakításnak köszönhetően a vendégek az ajtók kinyitása előtt eldönthetik, hogy mit szeretnének inni. A LED-es világításnak hála tökéletesen prezentálhatja áruit.

A Royal Catering tágas ital hűtőjével különböző italokat kínálhat vendégeinek

 

A beépített keringetett levegőhűtésért felelős ventilátor, illetve a 350 Wattos teljesítményű kompresszor biztosítják a belső levegő megfelelő áramlását. Ez a hűtés gondoskodik továbbá arról is, hogy az ital hűtő összes palackja egyenletesen hűljön le, és ne párásodjanak be a polcok. A kompresszor rendkívül energiahatékony, amelynek köszönhetően halk, így optimális belső tereken való használatra is.

 

Termékünk 630 literes kapacitásának köszönhetően rendkívül sok ital tárolására képes, amely főleg forró nyári napokon fontos, ugyanis ezáltal optimálisan elláthatja vendégeit hideg frissítőkkel. A nagy felület bőséges tárolási lehetőséget kínál számos ital hűtésére, ezáltal bővítheti kínálatát is.

 

Tárolófelületként nyolc polc áll rendelkezésére, amelyek mind 53 x 39,5 centiméteresek. A polcok lehetővé teszik, hogy egyidejűleg akár 450 palackkal töltse fel a hűtőt. Annak érdekében, hogy különböző méretű palackokat tároljon a hűtőben, a rácsok állíthatú magasságúak. Ez lehetővé teszi a tárolási felület hatékony kihasználását.

 

A digitális termosztáton keresztül szabályozható a hűtési hőmérséklet, amely kettő és nyolc Celsius fok között állítható be. Ez lehetővé teszi, hogy az italoknak megfelelően szabályozza a hűtőszekrény hőmérsékletét. A vezérlőpanel a leolvasztási funkció szabályzására is használható, amely megakadályozza az eljegesedést.

 

Termékünk sötétebb környezetbe is tökéletesen illeszkedik, ugyanis a LED világítás elősegíti a hűtő környezetből való kiemelését. Ezenkívül az italok is jól láthatóak, függetlenül a külső fénytől. Ez lehetővé teszi, hogy a hűtőszekrény tartalmára az ajtó kinyitása nélkül is betekintést kapjanak a vendégek. Továbbá az ital hűtő kivilágított reklámfelülettel is rendelkezik, amely a szekrény felső részén található. A LED-égők használatával elektromos energiát takaríthat meg, ezáltal termékünk költséghatékony is.

 

A hűtőszekrény két, dupla üvegezésű ajtói könnyedén nyithatóak a fogantyúval, majd ezt követően automatikusan bezáródnak. Ezáltal enegriát is spórol, valamint biztosítja rövid megszakítási időn keresztül az optimális hűtési eredményeket. Mindkét ajtó beépített zárral rendelkezik, amelyek megvédik italait a jogosulatlan hozzáféréstől.

 

Termékünk mobilitását a négy kerék biztosítja, ugyanis segítségükkel könnyedén mozgathajta a hűtőt, ha azt egyik helyiségből a másikba kell szállítani. A hűtő a két biztonságos féknek köszönhetően fixálható az Ön által választott pozícióban, ezáltal megakadályozzák a hűtőszekrény nem kívánatos mozgását. A megfelelő teljesítmény biztosítása érdekében javasoljuk, hogy tartson 10 cm távolságot a fal és a hűtő hátsó fala között.

Különlegességek

 • egyenletes és hatékony hűtés
 • nagy, 630 literes kapacitás a sok palackhoz
 • precíz hőmérséklet szabályozás a digitális termosztáttal
 • ideális hűtési hőmérséklet 2 és 8 fok között
 • energiatakarékos LED-világítás
 • edzett dupla üvegezés

Legfontosabb információk

Modell
RCGK-W630-2
Termék állapota
B-termék
Feszültség
230 V
Kapacitás
630 l
Hőmérséklet tartomány
2 - 8 °C
Teljesítmény
350 W
Névleges áram
3,2 A
Áramfogyasztás 24 óra alatt
4 kWh
Éves áramfogyasztás
1168 kWh
Hűtőközeg
R134a
Külső szerkezet anyaga
Porbevonatú acél
Üveg anyaga
Dupla üvegezés
Belső tér anyaga
Fehérre festett acél
Szín
Fekete/fehér
Ajtó típusa
Billenőajtó
Fiókok száma
8
Fiókok mérete
53 x 39,5 cm
Zajkibocsájtás
50 dB
Zár
Igen
Világítás
LED
Digitális termosztát
Igen
Klímaberendezés
Párologtató, kondenzátor
Védelmi fokozat
I
Méretek (HxSzxM)
92,3 x 72 x 198,5 cm
Súly
110 kg
Szállítási méretek (HxSzxM)
100 x 76 x 207 cm
Szállítási súly
121,5 kg

Hangos az italhűtő?

Nem, a 48,7 dB-nek köszönhetően termékünk lényegesen csendesebb, mint a hasonló méretű termékek.

Tárolhatóak állva palacok a hűtőben?

Igen, ugyanis a nyolc fiók magasságai állíthatóak. Ennek köszönhetően egyaránt illenek a hűtőbe kisebb és nagyobb palackok.

Hogyan biztosíthatom az italokat?

Mindkét ajtó zárral van ellátva, amely lehetővé teszi, hogy szükség esetén lezárja a hűtőszekrényt és megvédje annak tartalmát illetékleten hozzáférésektől. Egy tartalék kulcs benne van a csomagban.

 • italhűtő RCGK-B630-2
 • 8 polc
 • víztartály
 • 2 kulcs
 • használati útmutató

Írja meg az első értékelést ehhez a termékhezÉrtékelés leadása
Az értékelések egy rövid ellenőrzés után megjelennek.

A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező!