B-termékek
B-termékekeinknél főleg teljesen rendberakott, vevőktől visszaküldött vagy kiállítási termékekről van szó. A termékek optikai sérülésekkel rendelkezhetnek, viszont technikailag tökéletes állapotban vannak. B-termék vásárlásakor a megszokott visszaküldési lehetőséget és garanciát természetesen továbbra is garantáljuk.

Tétel: EX20012249

|

Modell: RCER-12040

B-termék Rozsdamentes acél polc - 120 x 40 x 180 cm - Royal Catering - 200 kg

139 990,00 Ft 174 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • flexibilis – bárhol használható, ahol tárolóhelyre van szükség
  • könnyen összeszerelhető – a polc összeszerelhető további szerszámok nélkül 
  • praktikus – a nyitott kialakítás lehetővé teszi a polc egyszerű tisztítását és a gyors hozzáférést
  • stabil – masszív és tartós a rozsdamentes acélnak köszönhetően
  • erős – rendkívül magas, max. 200 kg terhelhetőség

TERMÉK LEÍRÁSA

Rozsdamentes acél polc a Royal Catering-től raktárába!

Akár éttermekbe, szállodákba, szupermarketekbe vagy otthonra, az RCER-12040 rozsdamentes acél polc a Royal Catering-től nélkülözhetetlen darab minden tárolóhelyiségbe. A higiénikus és stabil polc megfelelő számos különböző tárgy tárolására, az élelmiszerektől kezdve a konyhai eszközökig, mivel a polc ellenáll a nagy terheléseknek is. Legyen szó professzionális, vagy otthoni használatról, a tároló polc ideális választás!

Higiénikus és erős konyhai polc!

A nagy teherbírású polc mérete 120 x 40 x 180 cm, vagyis optimális vendéglátóipari konyhákba és tárolóhelyiségekbe. A polcok teherbírása egyenként 50 kg, így a tároló polcon egyszerre számos edény helyezhető el. Az állópolc összesen 4 szinttel rendelkezik.

A rozsdamentes acél konstrukciónak köszönhetően a nagy teherbírású polc rendkívül stabil és tartós, valamint könnyen karbantartható. A felhasznált rozsdamentes acél korrózióálló és egyszerűen tisztítható, vagyis a polc megfelel a legmagasabb vendéglátóipari követelményeknek, és élelmiszerek biztonságos tárolására is alkalmas.

Az ezüst szín elegáns megjelenést kölcsönöz a tárolópolcnak, amely jól illik minden felhasználási területre, az éttermektől kezdve a szállodákon át, az otthoni helyiségekig. A konyhai polc összeszerelése nagyon egyszerű, mivel nincs szükség hozzá további szerszámokra.

MŰSZAKI ADATOK