Popcornmaschine mit Wagen – schwarz - 1536 - 1
B-WARE Popcorn gép kocsival - retro design - fekete
99284,00 Ft Az árak tartalmazzák az ÁFA-t valamint a házhozszállítás díját* 124105,00 Ft

B-WARE Popcorn gép kocsival - retro design - fekete

Gyártó: Royal Catering | Cikkszám: EX20010536 | Típus: RCPW-16.2

Popcornmaschine mit Wagen – schwarz - 1536 - 1
Popcornmaschine mit Wagen – schwarz - 1536 - 2
Popcornmaschine mit Wagen – schwarz - 1536 - 3
Popcornmaschine mit Wagen – schwarz - 1536 - 4
Popcornmaschine mit Wagen – schwarz - 1536 - 5
Popcornmaschine mit Wagen – schwarz - 1536 - 6
Popcornmaschine mit Wagen – schwarz - 1536 - 7
Popcornmaschine mit Wagen – schwarz - 1536 - 8
Popcornmaschine mit Wagen – schwarz - 1536 - 9
Popcornmaschine mit Wagen – schwarz - 1536 - 10
Popcornmaschine mit Wagen – schwarz - 1536 - 11
Popcornmaschine mit Wagen – schwarz - 1536 - 12
Popcornmaschine mit Wagen – schwarz - 1536 - 13
Videó lejátszása
Kattintson a galériára és nézze meg a képeket
eredeti ár: 124105,00 Ft megtakarítása: 24821,00 Ft 99284,00 Ft eredeti ár: 124105,00 Ft

Az árak tartalmazzák az ÁFA-t valamint a házhozszállítás díját*

Azonnal szállítható A következő 3 órán, illetve 17 belüli rendelés esetén, még ma postára adjuk.

B-termékekein

B-termékekeinknél főleg teljesen rendberakott, vevőktől visszaküldött vagy kiállítási termékekről van szó. A termékek optikai sérülésekkel rendelkezhetnek, viszont technikailag tökéletes állapotban vannak. B-termék vásárlásakor a megszokott visszaküldési lehetőséget és garanciát természetesen továbbra is garantáljuk.

Termék különlegességei

 • Teljesítmény: 1,600 W
 • Működési teljesítmény: 5 kg/óra, 16 L/óra
 • Üst átmérője: Felül: 18,5 cm
 • Üst bevonata: Teflon
 • Mobilis

A mellékelt kocsinak köszönhetően a popcorn gép mobilis, vagyis bármikor használható. Az első nagy kerekek és a 360 fokban elforgatható kisebb hátsó kerekek segítségével a készülék egyszerűen manőverezhető. A két kisebb kerékre szerelt fékek megakadályozzák, hogy a kocsi véletlen elguroljon, valamint gondoskodnak a szerkezet stabilitásáról. A praktikus alsó szekrény pedig rengeteg helyet kínál az edények számára.

Több Mutass kevesebbet

A popcorn gép 1,600 W-al működik, magas teljesítményének és az automatikus termosztátnak köszönhetően gyorsan eléri az üzemi hőmérsékletet. Így garantált a nagy teljesítményű munkavégzés. A kukorica pattogtató óránként körülbelül 16 liter pattogatott kukorica (kb. 5 kg/óra) elkészítésére képes. Akár fehér vagy sárga, esetleg különféle formájú pattogatott kukoricát szeretne készíteni - ezzel a popcorn géppel lehetséges!

Több Mutass kevesebbet

A gép három darab, az ajtók felett elhelyezett kapcsolóval van felszerelve. A POWER & LIGHT funkcióval kapcsolhatja be a lámpát, valamint a kamra alján található fűtőelemet, ezek frissen és melegen tartják a kukoricát, valamint így a pattogatott kukoricát optimális megvilágításban kínálhatja vásárlóinak. A pattogatott kukorica üst a HEAT kapcsolóval aktiválható és kapcsolható be a fűtési folyamat. Annak érdekében, hogy a popcorn ne égjen le az üst alján, a TURN funkció bekapcsolásával elindítható a keverőrendszer.

Több Mutass kevesebbet

Az edény teflonbevonata megakadályozza a popcorn összeragadását, illetve leégését az üstben. Az üst átmérője 18,5 cm, mélysége pedig 5,8 cm. Az üst eltávolítható, megkönnyítve ezzel a tisztítást. A professzionális pattogatott kukorica gyártáshoz kókusz olaj vagy pálma zsír használatát ajánljuk, amelyek - mivel magas 240 °C-os füst hőmérséklettel rendelkeznek - a legalkalmasabbak.

Több Mutass kevesebbet

A pattogatott kukorica készítő nagyrészt kiváló minőségű nemesacélból készült és így könnyedén tisztítható és hatékonyan védve van a korrózió ellen is. Továbbá a rozsdamentes acél tartós és ütésálló, illetve ártalmatlan az egészségre nézve. A ház oldalsó részének anyaga alumínium.

Több Mutass kevesebbet

Az védőüvegek edzett üvegből vannak, amelyek véletlen baleset esetén szilánkok helyett, kis darabokra törnek össze, vagyis így elkerülhetők súlyosabb sérülések. Emellett az üveglemezek és a belső megvilágított tér mindig jól láthatóvá teszik a popcorn készítés folyamatát, ami ínycsiklandó látványt nyújt az éhes vendégek számára.

Több Mutass kevesebbet

A popcorn gép megvásárlásakor a megfelelő alap tartozékokat is ingyen mellékeljük. A praktikus lapát tökéletes a pattogatott kukorica adagoláshoz. A 0,5 literes kapacitású mérőpohár segítségével pedig pontosan mérhető ki az olaj, a cukor és a kukorica magvak. A tartozék stabil műanyagból készült, így gyorsan és könnyen tisztítható.

Több Mutass kevesebbet

A rendelkezésre álló mágnesnek köszönhetően az első ajtók könnyen nyithatók és zárhatók. Az ajtóhoz rögzített adagoló ablakon keresztül a popcorn könnyen kivehető és adagolható a gépből. Az aljzat perforációja lehetővé teszi, hogy a ki nem pattogott kukorica magok, a morzsák, illetve a felesleges olaj a gyűjtőtartályba kerüljenek. A tartály kivehető, így tisztántartása nagyon egyszerű.

Több Mutass kevesebbet

Az egyedülálló megjelenés és a megnyerő retro designnak köszönhetően a pattogatott kukorica készítő gép rendkívül stílusos. A gép túlmelegedés elleni védelemmel van ellátva, amely túl magas hőmérséklet esetén kikapcsolja a készüléket. A gép stabilitásáról pedig négy csúszásbiztos gumiláb gondoskodik, amelyek megvédik a munkafelületet az esetleges karcolásoktól.

Több Mutass kevesebbet

 • mobil használat - két nagy első kerék és két 360°-ban forgatható hátsó kerék, fékkel
 • nagy teljesítmény - az 1,600 wattos teljesítménynek köszönhetően, akár 5 kg pattogatott kukorica óránként
 • gyors - készítsen pattogatott kukoricát pillanatok alatt a 18,5 x 5,8 cm-es edénykapacitással és 150 g-os előállítási mennyiséggel
 • biztonságos működés - teflon bevonat, keverő rendszer és túlmelegedés elleni védelem
 • kényelmes munkavégzés bármikor, a kamra megvilágításának köszönhetően
 • könnyen tisztítható - rozsdamentes acélnak és a jól átgondolt szerkezetnek hála
 • Teflon bevonatú edény
 • Fűtött padlólap
 • Könnyű használat és tisztítás
 • Pop-corn lapát és mérőpohár tartozék

Popcorn gép kocsival - retro design - fekete

A Royal Catering RCPW.16.2 kocsival ellátott pattogatott kukorica készítő gép kifejezetten vendéglátóipari használatra lett kialakítva, és igazán kiemelkedő darab.

A kukorica pattogtató gép fekete színének, melegen tartó megvilágított kamrájának, keverőrendszerének, valamint automatikus termosztátjának köszönhetően igazán stílusos és praktikus eszköz. Profitáljon Ön is a RCPW.16.2 pattogatott kukorica készítővel, győződjön meg a rendkívüli pattogatott kukorica élményről - akár moziban, vásárokon vagy fesztiválokon!

A gép háza magas minőségű, zománcozott vasból készült és így nagyon könnyű a tisztítása. Köszönhetően az erős, integrált fűtőtelemnek, mely 1600W teljesítménnyel dolgozik, a gép hamar felmelegszik, és üzemkész. Előállítási kapacitása a gépnek óránként 16 liternek pattogatott kukoricának felel meg (5 kg / h).

A levehető alumínium edény átmérője 18,5 cm. A minőségi teflon bevonatnak köszönhetően a leégés elkerülhető. Továbbá, könnyen tisztítható, és gyorsan újra használatba vehető.

A nagyméretű edzett üveg ablakoknak, és a belső világításnak köszönhetően a finom pattogatott kukoricája garantáltan a leglátványosabb környezetben látható. A vonzó, amerikai retro dizájnnak, és a feltűnő matricáknak köszönhetően, melyek magas hőmérsékleten sem vállnak le, magára vonzza minden tekinteteket ez a gép, és közelebb csalogatja a pop-corn kedvelőit. A fekete kocsinak, és a kontrasztos díszítéseknek hála, már messziről kirí a tömegből, és az amerikai életérzést terjeszti magából ez a különleges pattogatott kukorica készítő.

A kocsinak köszönhetően, bármikor és bárhol használhatja a gépet. Az első, nagy kerekek gondoskodnak a szerkezet stabilitásáról, míg a hátsó, kisebb kerekek 360°-ban fordíthatóak, és így az irányítást könnyítik meg. A két rögzítőfék garantálja a készülék problémamentes üzembe állítását. A kerekek gumi borításának köszönhetően a kocsit egyszerűen és zajmentesen lehet mozgatni. A kocsi oldalán található adagoló nyílás lehetővé teszi a finom pop-corn egyszerű szétosztását. A gép alatt, a kocsiban található még egy rekesz is, ahol a már elkészült pattogatott kukoricát tárolhatja, valamint átadhatja gyorsan a vásárlói számára. Így csökken az éhes vendégei várakozási ideje.

Az RCPW-16.2 pop-corn készítő gép megrendelésénél minden alapfelszerelést ingyenesen csomagolunk mellé. A kellék készlet, ami egy lapátból és egy mérőpohárból áll kiváló kiegészítője a pop-corn készítő gépének, és lehetővé teszi hogy minél hamarabb elkezdje a pattogatott kukorica készítését. A praktikus lapát kiválóan alkalmas a gép, mérőpohár vagy a tasakok megtöltésére. Az 500 ml térfogattal rendelkező mérőpohár lehetővé teszi az olaj, só, cukor vagy kukorica pontos adagolását. A tartozék erős műanyagból készült, és gyorsan és egyszerűen tisztítható.

A Royal Catering egyedi kialakítású pop-corn készítő gépe

A funkcionalitás és hatékonyság mellett ez a gép a szokatlan dizájnjával emelkedik ki. A hagyományos amerikai gépek mintájára készült, és rögtön ezt a hangulatot varázsolja bármilyen rendezvényre.

A Royal Catering pop-corn készítő gépei széleskörű lehetőséget nyújtanak a a dizájn kialakítására. Így a gépek elérhetőek fekete, (RCPW-16.2) illetve feltűnő piros (RCPW-16.3) színekben is. Sok gépünket hőálló matricák díszítenek, mint például az RCPW-16.1 és RCPR-16.1 pattogatott kukorica készítő gépeket.

Más egyéb, különböző kialakítású gépeink teszik teljessé a termék palettát, és győzik meg nem csak a pop-corn szerelmeseit. Emelkedjen ki a tömegből a pop-corn készítő gépünkkel, és nyűgözze le a vevőit a vidám gépekkel készült ízletes pattogatott kukoricával!

Típus
RCPW 16.2
Termék állapota
B-termék
Feszültség
230 V / 50 Hz
Teljesítmény
1600 W
Hálózati csatlakozók
1
Edény átmérő
fenti: 18,5 cm, alul: 16 cm
Az edény mélysége
5,8 cm
Anyag
Vas, rozsdamentes acél, edzett üveg
Edény anyaga
Alumínium, Teflon
Hatékonyság
5 kg/h, 16 l/h
Kábelhossz
1,60m
Méretek (HxSzxM)
94 x 51 x 155 cm
Súly
36,3 kg
Szállítási méretek (H x Sz x M)
122,5 x 99,5 x 136 cm
Szállítási súly
43,1 kg
Műszaki rajz
A csomag tartalma
 • Popcorn gép RCPW-16.2
 • Kocsi
 • Popcorn lapát
 • Mérőedény
 • Üst
 • Izzó
 • Használati útmutató

nagyon magas 1.600 W-os teljesítmény

 

egy óra alatt akár 5-6 kg popcorn!

 

tökéletes felszerelés ünnepek, mozik és karneválok számára

nagy, tapadás gátló teflonnal bevont edény

morzsa- és hej fiók a könnyű tisztítás érdekében

Michał Orłowski kulináris szakértő, neves sydney-i és varsói éttermek séfje. Profi, csak úgy, mint vásárlóink.

mobil a 2 kerékkel ellátott kocsinak hála

mindig meleg pattogatott kukorica az automatikus melegítőfunkciónak hála

 

megvilágítás lehetővé teszi a sötétedés utáni használatot is

 

tartós és könnyen tisztítható, rozsdamentes acél

PRO TIP

Ha ízletes és ropogós popcorn-t szeretne, használjon kókusz olajat egy evőkanál sóval 50 ml-en ként.

Az ízletesség növelése érdekében, ajánlom önnek, hogy próbálkozzon különféle ízesítésekkel. Így a popcorn-ja egyedülállóan fog ízleni.

stílusos kialakítás

retro kialakítás magára vonja a vevők figyelmét

törésálló

törésálló, edzett üveg

tartozékok

popcorn lapáttal és mérőedénnyel együtt

teflon

könnyen karbantartható

Minden nap professzionális termékekkel dolgozom. A videófelvétel során tesztelt termék megvizsgálására különösen nagy figyelmet fordítottam. Pontosan megtekintheti, hogy hogyan működik a készülék, majd ezt követően eldöntheti, hogy melyik modell a legmegfelelőbb az Ön vállalkozása számára. Remélem, hogy tanácsaim segítenek abban, hogy üzlete még sikeresebb legyen.

Sydney és Varsó neves éttermeinek főszakácsa, szakmai és tapasztalt vendéglátó.

Mennyi ideig tart egy adag elkészítése?

150 g kukoricaszem elkészítéséhez alig 2 perce van szükség.

Mire kell a tisztítás során odafigyelni?

Kapcsolja ki a gépet és húzza ki a csatlakozót a konnektorból a balesetek elkerülése érdekében. A külső tisztításhoz csak egy nedves kendőt használjon. A gépet ne tisztítsa közvetlenül vízzel, mivel az elektromos tartozékok megsérülhetnek.

5 1 értékelés alapján

Rendezés...

Értékelés leadása
Az értékelések egy rövid ellenőrzés után megjelennek.

A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező!

Felülvizsgálat Anonym (2020.09.17.)
Felülvizsgálat Anonym (2020.09.17.) Hyvä ja helppo käyttää

Katseen vangitsina toimii ja oikein käytettynä tekee erinomaisesti popcornit valmiiksi isommallekkin joukolle.

expondo-szakértők

Még nem biztos benne?

Szakértőink segítenek Önnek!
061 445 3799
H - P 09:00 - 16:00
LED körte távirányítóval - 16 színbeállítás - 5 W
10069,00 Ft
Az árak tartalmazzák az ÁFA-t valamint a házhozszállítás díját
Messbecher und Schaufel von Popcorn-Schaufel und Messbecher
11139,00 Ft
Az árak tartalmazzák az ÁFA-t valamint a házhozszállítás díját
Ezt a terméket
 • Teljesítmény: 1,600 W
 • Működési teljesítmény: 5 kg/óra, 16 L/óra
 • Üst átmérője: Felül: 18,5 cm
 • Üst bevonata: Teflon
 • Mobilis

Raktáron. Szállítási idő kb 3-5 munkanap

Popcornmaschine mit Wagen – schwarz - 1536 - 1

B-WARE Popcorn gép kocsival - retro design - fekete

(1)
eredeti ár: 124105,00 Ft 99284,00 Ft

Raktáron. Szállítási idő kb 3-5 munkanap

 • Teljesítmény: 1,600 W
 • Működési teljesítmény: 5 kg/óra, 16 L/óra
 • Üst átmérője: Felül: 18,5 cm
 • Üst bevonata: Teflon
 • Mobilis
 • Teljesítmény: 1.600 W
 • 6 kg pattogatott kukorica óránként
 • Mobilis
 • Teflonbevonat
 • Ø 18,5 cm (felső)

Raktáron. Szállítási idő kb 3-5 munkanap

Popcornmaschine - inkl. Wagen - USA-Design - 1538 - 1

Popcorn gép kocsival - USA design - piros

114749,00 Ft

Raktáron. Szállítási idő kb 3-5 munkanap

 • Teljesítmény: 1.600 W
 • 6 kg pattogatott kukorica óránként
 • Mobilis
 • Teflonbevonat
 • Ø 18,5 cm (felső)
 • Teljesítmény: 1.600 W
 • Működési teljesítmény: 5 kg/óra, 16 L/óra
 • Üst átmérő (felül): 18,5 cm
 • Üst bevonata: Teflon
 • "Morzsafiókok"

Raktáron. Szállítási idő kb 3-5 munkanap

Popcorn gép USA

Popcorn gép USA

(1)
75179,00 Ft

Raktáron. Szállítási idő kb 3-5 munkanap

 • Teljesítmény: 1.600 W
 • Működési teljesítmény: 5 kg/óra, 16 L/óra
 • Üst átmérő (felül): 18,5 cm
 • Üst bevonata: Teflon
 • "Morzsafiókok"
 • Teljesítmény: 1.600 W
 • Működési teljesítmény: 5 kg/óra, 16 L/óra
 • Üst átmérője: felül: 18,5 cm
 • Üst bevonata: teflon
 • Mobilis

Raktáron. Szállítási idő kb 3-5 munkanap

Popcorn gép kocsival - retro design - piros

Popcorn gép kocsival - retro design - piros

(6)
131299,00 Ft

Raktáron. Szállítási idő kb 3-5 munkanap

 • Teljesítmény: 1.600 W
 • Működési teljesítmény: 5 kg/óra, 16 L/óra
 • Üst átmérője: felül: 18,5 cm
 • Üst bevonata: teflon
 • Mobilis
 • Teljesítmény: 1600 Watt
 • Hatékonyság: 5 kg/h, 16 l/h
 • Edény bevonata: Teflon
 • Amerikai retro dizájn
 • Fekete

Raktáron. Szállítási idő kb 3-5 munkanap

Pop-corn készítő gép - fekete - amerikai design

Pop-corn készítő gép - fekete - amerikai design

(7)
80935,00 Ft

Raktáron. Szállítási idő kb 3-5 munkanap

 • Teljesítmény: 1600 Watt
 • Hatékonyság: 5 kg/h, 16 l/h
 • Edény bevonata: Teflon
 • Amerikai retro dizájn
 • Fekete