Tétel: EX10012060

|

Modell: RCSD-10

Diszítő tölcsér - 1,8 L - rozsdamentes acél - 3 töltőcsúcs - ergonomikus fogantyú

22 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • praktikus - a nagy, 1,8 l-es űrtartalom megkönnyíti a munkafolyamatokat minden konyhában
  • professzionális - az ergonomikus fogatyúval ellátott díszítő tölcsér kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, amely kiválóan megfelel a magas vendéglátóipari követelményeknek
  • precíz - a három 4, 5 és 6 mm átmérőjű töltőcsúccsal garantáltak a legjobb eredmények 
  • tartozék - állvány a tölcsér tárolásához
  • egyszerű - a tölcsér nyílása a fogantyún található kar segítségével nyitható és zárható

TERMÉK LEÍRÁSA

A rozsdamentes acél díszítő tölcsér ideális töltelékekhez, szószokhoz és fondanthoz

Az RCSD-10 diszítő tölcsérrel pontosan és könnyedén adagolhatók szószok, likőrök, öntetek, a praliné, valamint a sütemény, és a desszert töltelékek. A praktikus mechanizmusnak, és a kiváló minőségű alapanyagoknak köszönhetően ez a konyhai segédeszköz kiválóan alkalmas cukrászdákba, pékségekbe és éttermi konyhákba.

Praktikus és jól átgondolt konyhai eszközök a Royal Catering vendéglátóipari felszerelései közül

A szállítási csomagban három 4, 5 és 6 mm-es átmérőjű töltőcsúccsal kiváló eredményeket érhet el, bármilyen állagú is legyen a töltelék. Csak válassza ki a termék típusától függően a megfelelő töltőfejet, pl. akár vastag öntetrétegről vagy finom mártásról van szó! A töltő és díszítő tölcsér továbbá alkamas ganache, csokoládék, és finom pürék adagolásához, legyenek akár folyékonyak vagy homogének.

A praliné töltő különlegessége az adagolónyílás egyszerű és gyors működése. Az ergonomikus fogantyún található, ujjal működtethető kar segítségével tetszés szerint szabályozhatja a középen elhelyezett gumitömítést, vagyis a tölcsérnyílás nyitását és zárását: így a diszítés bármikor megszakítható, illetve folytatható újra, anélkül, hogy pazarolnánk a tölteléket.

A szállítási csomagban található egy tartóállvány, amelyre bármikor kényelmesen elhelyezheti a tölcsért. Az állvány továbbá megkönnyíti az 1,8 literes űrtartalmú tölcsér megtöltését, mivel így a tölcsér nem billen meg, és Ön mindig biztonságosan dolgozhat. Az állvány lábai műanyaggal vannak bevonva, ami tovább növeli az eszköz stabilitást, és védi a munkafelületet a karcolódástól. A diszítő tölcsér nélkülözhetetlen segédeszköz nagykonyhákba például, ahol egyszerre több adag desszertet szolgálnak fel.

A töltő és díszítő tölcsér kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, vagyis rendkívül stabil, robusztus és ellenáll a korróziónak is. A roszdamentes acél anyaga kiválóan alkalmas az élelmiszerekhez, mivel semleges és rendkívül higiénikus. Mindezek mellett a tölcsér könnyen és gyorsan tisztítható. Készítsen Ön is praliné különlegességeket a Royal Catering díszítő tölcsérével!

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK