Trustpilot
(2) értékelés

Erjesztő tartály - sörhöz és borhoz - 8 l - 0–150 °C - rozsdamentes acél - dupla kifolyó

65 690,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10012758

|

Modell: RCBM-8CFP

Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Szállítás várhatóan május 1., szerda
5% Kedvezmény legalább 3 azonos termék vásárlása esetén, és 10% Kedvezmény legalább 5 termék vásárlása esetén!
Fix ár
Termékenként
Kedvezmény
65 690,00 Ft
65 690,00 Ft
0%
197 070,00 Ft
62 405,50 Ft
5%
328 450,00 Ft
59 121,00 Ft
10%
Főbb jellemzők
  • tágas – max. 8  l-es üstkapacitás
  • praktikus – leeresztőcsappal, dupla leeresztőrendszerrel, pattintós zárral, nyílással a fermentációs csőhöz és légtelenítőszeleppel
  • mobil – kényelmesen szállítható a két fogantyúnak köszönhetően
  • egyszerű – könnyű tisztítás és kezelés
  • tartós – kiváló minőségű konstrukció robusztus és élelmiszerek számára biztonságos rozsdamentes acélból
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


4.5

2 értékelés alapján

Rendezés :

előző év Közzétéve Expondo Portugal

Szörnyű

Szörnyű

Válasz tőle

Köszönjük, hogy tudattad velünk. Mindig segíteni és fejlődni akarunk. Ehhez szükségünk van az Ön támogatására, hogy a jövőben elkerüljük a hasonló helyzeteket. Együtt képesek leszünk rá!
Eredeti értékelés megjelenítése

előző év Közzétéve Amazon Germany

A tervezett célra megfelelő

A szállítást szombatra hirdették meg, de a szállító "élő nyomkövető rendszere" láthatóan aznap nem működött. A vízforraló jól be volt csomagolva és párnázott. Első ránézésre minden rendben volt.Amikor alaposabban megnéztük, a fúrólyukak szélei feltűntek, így a tiszta sorjázás másképp néz ki.A hőmérő furatában is látszik egy sikertelen fúrási kísérlet. A fedélbe már be volt építve a mellékelt erjesztőcső rögzítése, amit az összeszerelési útmutató szerint (mellékletként nem kaphatók, a gyártó honlapjáról kell beszerezni) először meg kellett tenni. A teflon szalag (ami az utasítás szerint nincs benne) szintén járt hozzá. Vagy korábbi visszaküldés vagy kiegészítő szolgáltatás a gyártótól? Nem tudom.Akkor az utasítás szerint az első használat előtt alaposan tisztítsa meg. Ehhez kivettem a szilikon tömítést a fedőből és egy fehér konyharuhával körbefutottam a szélét.Igen,mindenképpen meg kell tisztítani,mert az akció után fekete volt,valószínűleg még van maradvány a fényezésből.Kiraktam a mosogatógépben és a kritikus pontokat a fedélben ismét letörölték.Gyorsan ment a leeresztő csap és hőmérő felszerelése,majd az első főzési kísérlet. A vízforraló 8 literes, én 5 literes receptet próbáltam, sajnos a hőmérő a folyadék fölött lógott ez alatt az akció alatt.Na mindegy, elkezdett erjedni, a kannát szorosan lezárta, és 4 nap múlva már 3-4, 5 % gyömbérsörben. .Minden elment, és még írhatom ezt a véleményt :-) Összességében használható, a modellem kidolgozása még javítható, ezért csak 4 csillag.

Eredeti értékelés megjelenítése

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket