Akciós

Tétel: EX10011846

|

Modell: RCMR-1800P36

Fémpolc - 180 x 60 x 180 - 1000 kg

158 999,00 Ft 180 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • terhelhető - 1.000 kg-os összteherbírás
  • tágas - négy 180 x 60 cm méretű polc, egyenént 250 kg-s teherbírással
  • állítható magasság - négy állítható polcláb az egyenetlen padló kiegyenlítéséhez
  • egyszerű - gyors szerelés szerszámok nélkül az okos Plug-in rendszernek köszönhetően
  • tartós a szénacél különösen stabil és ellenáll a külső hatásoknak

TERMÉK LEÍRÁSA

Akár 1.000 kg súlyig! Erős fémpolcok

A Royal Catering, a professzionális vendéglátóipari felszerelések szakértője által gyártott RCMR-1800P36 fémpolc alkalmas ipari, kereskedelmi, valamint otthoni használatra is. A polc rengeteg tárhelyet és szilárd állványt biztosít, élettartama hosszú, anyaga tartós.

Biztonságos és teherbíró - kiváló minőségű állópolcok a Royal Catering-től

A tágas acél tárolópolc négy darab 180 x 60 cm méretű rácspolca rengeteg helyet biztosít a tárolásra: a szállodában, a műhelyben, étteremben, szupermarketben, vagy akár otthon a konyhában, az alagsorban vagy a garázsban. A polcok egyenként legfeljebb 250 kg-ig terhelhetőek, így a szerkezet teljes terhelhetősége 1.000 kg. Nyitott kialakításának köszönhetően az állványon tárolt áruk bármelyik oldalról megközelíthetők és elérhetők.

Összeszerelése csak pár percig tart és nincs szükség hozzá szerszámokhoz sem, mivel az egyes alkatrészeket csak be kell akasztani és rögzíteni kell a helyükre. Az egyenként 25 mm vastag oszlopos kialakításának köszönhetően, a polc legalább olyan stabil, mint a hagyományos, csavaros csatlakozásokkal összerakott szerkezetek. A négy állítható láb segítségével könnyen kiegyenlíthetők a padló egyenetlenségei is, vagyis a polc mindig egyenesen és stabilan áll. A fém polc nemcsak elegáns és dekoratív, de a felhasznált anyagoknak köszönhetően rendkívül ellenálló és tartós, karbantartása is egyszerű. Használjon ki minden egyes milliméternyi tárhelyet ennek a praktikus és robusztus polcnak a segítségével!

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK