Akciós

Tétel: EX10011442

|

Modell: RCGN-1/3-20

GN konténer - 1/3 - 20 mm

5 090,00 Ft 7 190,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • sokoldalú - tökéletes kiegészítő Bain Marie-hoz vagy hűtőpulthoz, valamint zárható az összes GN 1/3-as szabványú fedővel
  • univerzális – a széles -20 és +300 °C közötti hőmérséklettartománynak hála tökéletes jégkrémtől kezdve egészen meleg egytálakig
  • tartós - kiváló minőségű rozsdamentes acélból és 0,6 mm-es anyagvastagsággal
  • praktikus – helytakarékosan egymásra helyezhető és más GN konténerekkel kombinálható
  • könnyű ápolás - könnyen tisztítható és mosogatógépbiztos

TERMÉK LEÍRÁSA

Meleg dolgok melegek maradnak, hideg dolgok hidegek maradnak a GN 1/3-es konténerben

Büfében, gyorsétteremben, saláta bárban vagy a fagylaltozóban: A magas minőségű RCGN-1/3-20 GN konténer a Royal Catering vendéglátóipari kiegészítői közül a tökéletes megoldás hideg és meleg ételek higiénikus tárolására. A széles, -20 és 300 °C közötti hőmérsékleti tartománynak köszönhetően a vendéglátóipari konténer tökéletes sokféle étel számára, a jégkrémtől kezdve, egészen a meleg szószokig és egytálakig.

Szabványosított konyhai felszerelések profi használatra a Royal Catering-től

Robosztus és tartós, stabil konstrukciójával a GN 1/3-es konténer tökéletesen megfelel a vendéglátóipar magas igényeinek, ugyanakkor lenyűgözi Önt időtlen kialakításával is. 20 mm mély és legfeljebb 0,75 l kapacitású. A lelapított sarokszéleknek köszönhetően a vendéglátóipari konténer tökéletesen egy Bain Marie-be vagy hűtött vitrinbe behelyezhető és később újra könnyen el is távolítható. A perem speciális formájának köszönhetően és egy a konténerhez illő GN 1/3-as tető használatával a gőz nem tud kijutni, ezzel garantálva a hő hatékony használatát, ha a konténer egy vízfürdőben található.

Az ellenálló rozsdamentes acél nem csak íztelen és szagtalan, hanem hihetetlenül hosszú életű is. Ez az anyag a nemesacél GN konténer számára hihetetlen ellenállást biztosít korrózió ellen. Ezenfelül a rozsdamentes acél tökéletesen átadja a kívánt hőmérsékletet a konténerben található ételeknek. A hideg hideg marad, a forró pedig forró marad. A GN konténerben élelmiszer probléma mentesen tárolható hűtőben is vagy melegíthető meg akár a sütőben is.

A polírozott nemesacél konténer sima felülete könnyen tisztítható és mosogatógépben is mosható. Még a lekerekített sarkai is megkönnyítik a GN tartály alapos és gyors tisztítását. Tisztítás után a GN konténer megint rögtön használható és az európai EN 631 szabványnak köszönhetően sokféle GN konténer mérettel kombinálható. Ha éppen nincsen szüksége az élelmiszertartóra, akkor könnyedén más edényekkel egymásba helyezhető és a szekrényben tárolható.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK