Akciós
(4) Vélemények

Tétel: EX10011502

|

Modell: RCWP-18LWB.1

Gyümölcs prés - manuális - fa - 18 L - 1 préskendő

96 890,00 Ft 110 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • tágas – 18 literes űrtartalommal nagy mennyiségű gyümölcs kipréselhető egy munkaművelet alatt
  • tartós – a fából és vasból készült robusztus kialakításnak hála
  • egyszerű – az alján található kifolyó lehetővé teszi a tiszta kitöltést egy tartályba (nem a szállítási csomag része)
  • praktikus – a jobb tartás érdekében a gyümölcsprés az aljánál foga a földhöz vagy egy munkalaphoz fogatható
  • tartozékok –egy préskendővel a gyümölcsprés rögtön használatra kész

TERMÉK LEÍRÁSA

Gyártson saját gyümölcsleveket és borokat a fából készült manuális gyümölcs préssel

A Royal Catering vendéglátóipari kiegészítői közé tartozó RCWP-18LWB.1 gyümölcsprés ideális, ha nagy mennyiségű gyümölcsöt kell kis erőfeszítéssel kipréselni. A gyümölcs préselő manuálisan működtethető és tökéletes alma, szőlő, bogyók és más gyümölcsökkel történő használatra. A kis méretének, viszont nagy kapacitásának hála a gyümölcsprés szakmai használatra, de magán gyümölcslé és bor előállításához is használható.

Hagyományos gyümölcsprés szükséges kiegészítőkkel együtt

A hagyományos módon, fából és vasból készült gyümölcsprés különösen robusztus. Az orsó kialakításnak hála kevés erőfeszítéssel nagyon nagy nyomás elérhető és a lé teljesen kipréselhető a gyümölcsökből. 18 literes űrtartalommal a gyümölcslé és bor prés nagy mennyiségű gyümölccsel megtölthető és egy lépésben kipréselhető. A kúpos fenéken egy kifolyó található, amely biztosítja hogy a kipréselt lé rögtön és veszteségek nélkül a gyűjtőedénybe (nem a szállítási csomag része) folyjon.

E gyümölcsprés felépítése és használata megfelel a gyümölcslevek kinyerésének hagyományos módjának és rendkívül egyszerű: Először a szállítási csomagban megtalálható két nyomókendő egyikét a gyümölcstartály aljára kell helyezni és utána ezt körülbelül az peremétől nézve 3 cm-nél lentibbig kell gyümölccsel megtölteni. Ezután a két nyomólemez az orsó köré helyezendő és erre távtartók és nyomóblokkok helyezendők. Végül a nyomás manuálisan növelendő a kar segítségével és a lé kipréselődig a gyümölcsökből. A stabil lábaknak köszönhetően – amelyek lyukakkal vannak ellátva, hogy a szerkezetet meg tudja fogatni, hogy még stabilabban álljon – a kar erőteljesen, valamint hatékonyan meghúzható és ezzel a maximális mennyiség gyümölcslé előállítható. Mivel a gyümölcsprés manuálisan működtethető, a szabadban és bárhol máshol felállítható, ahol egy áramellátás csak nehezen vagy egyáltalán nem elérhető.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


4.0

4 értékelés alapján

01.06.2023

Bei höherem Pressdruck bleibt die Spindel nicht in lotrechter Position, sondern stellt sich schräg. Damit ergibt sich eine ebenfalls schräge Ausrichtung der Pressplatte und der Druck auf das Pressgut ist nicht mehr gleich verteilt. Die Stahllonstruktion, welche die Spindel fixiert, ist offenbar nicht stark genug und müsste solider gebaut werden.

01.06.2023

Great product, does the job that it’s supposed to do. However, if only came with one pressing cloth when it was advertised that there would be two.

01.06.2023

Eine stabile und leicht zu bedienende Obstpresse. Eine zusätzliche hölzerne Einlage und ein weiteres Presstuch könnten die Saftausbeute sicherlich noch erhöhen. Aber auch so sehr empfehlenswert.

01.06.2023

Produit annoncé (sur le site, sur mon bon de commande et sur ma facture) avec 2 étamines... Une seule reçue. Pour le resye : petit modèle pratique pour petit usage particulier. Ne pas, remplir à plus d'un tiers pour une qualité de pressage correcte. Prevoir un support et rajout de cales.