Húsdaráló rozsdamentes acélból - visszaforgató funkció - 140 kg/h - ECO

Cikkszám: EX10010741 / Típus: RCFW 140-850ECO

Húsdaráló rozsdamentes acélból - visszaforgató funkció - 140 kg/h - ECO

 • Cikkszám: EX10010741
 • Típus: RCFW 140-850ECO
 • Első forgalmazás: 2017
 
 
 
113159,00 Ft

Az árak tartalmazzák az ÁFA-t valamint a házhozszállítás díját*

Raktáron. Szállítási idő kb 4-6 munkanap

Highlights

 • könnyű kezelhetőség a visszaforgató funkciónak köszönhetően
 • nagy teljesítmény: 140 kg / óra
 • mobil
 • húsnyomó praktikus műanyagból
 • stabil gumi lábak

Keyfacts

Húsdaráló rozsdamentes acélból - visszaforgató funkció - 140 kg/h – ECO

A Royal Catering termékcsaládhoz tartozó RCFW 140-850ECO húsdaráló praktikus és könnyen kezelhető berendezés élelmiszerfeldolgozáshoz. A daráló egyaránt alkalmas otthoni és professzinális felhasználásra is, mint például hentesboltokban vagy éttermekben.

 

A nagy teljesítményű, 850 Wattos motor segítségével könnyedén elvégezheti feladatait. Megfelelő energiafogyasztással termékünk óránként akár 140 kg hús feldolgozására is képes. A maximális teljesítmény elérése érdekében a szerkezet oldalán lévő speciális szellőző biztosítja a megfelelő hűtést.

Rendelje meg termékünket, ha gyors és finom húsdarálásra van szüksége.

 

Az RCFW 140-850ECO elektromos húsdaráló a Royal Catering termékcsoport vendéglátóipari berendezések közé tartozik, így garantált a hosszú élettartam és a különösen magas színvonalú kivitelezés. A rozsdamentes acélból készült ház és alkatrészek lényegesen stabilabbak, mint a más gyártók által forgalmazott hasonló termékek.

 

A szerkezet rendkívül sokoldalúan felhasználható, segítségével készíthetünk saját hamburgerhúst, kolbászokat és egyéb hústermékeket, azonban számos más élelmiszerhez, mint például a paradicsomhoz, tésztához, chili paprikához, vagy akár szárított gyümölcshöz is használható. A nagy hústálca és a húsnyomó megkönnyíti a munkáját. Ennek köszönhetően rendkívül biztosan préselheti az ételt a nyílásba. A feldolgozott húsból készült kolbász gyártása nem jelent problémát a mellékelt fúvóka-rögzítésnek köszönhetően.

 

A hús minden fordulattal erőteljesen az éles keresztpengékhez nyomódik, majd átnyomódik a perforált lemezen. A 6 vagy 8 mm átmérőjű lyukaknak köszönhetően a hús egyenletesen apró méretű lesz, így az rendkívül egyszerűen feldolgozható a különböző ételekhez.

 

A készülék tartósan működtethető a forgatógomb 1-es beállításával, azonban termékünk előnye a visszaforgatható funkció, amely segítségével könnyedén megoldható például a beragadt élelmiszerek eltávolítása. Ennek köszönhetően elakadás esetén nem szükséges az eszköz szétszerelése, így időt és pénzt spórolhat.

 

Termékünk kifinomult kialakításának köszönhetően annak szétszedése és tisztítása rendkívül egyszerű. Ennek köszönhetően garantált a fontos higiéniai előírások betartása. A tisztításhoz különféle tisztító- és ápolószereket lehet használni. Mindemellett a csúszásgátlós gumi lábaknak köszönhetően minden felületen felállítható termékünk.

Modell
RCFW 140-850ECO
Termék állapota
Új
Feszültség
230 V
Teljesítmény
850 W
A külső szerkezet anyaga
Rozsdamentes acél
A darálótárcsa anyaga
Rozsdamentes acél
Hústálca mérete
20 x 32 cm
Perforált lemez átmérője
6 mm, 8 mm
A daráló nyílás átmérője
59 mm
Bekenve
az élelmiszeripari számára jóváhagyott olajjal
A tápkábel hossza
1,3 m
Méretek (H x Sz x M)
24,5 x 39 x 47 cm
Súly
17,55 kg
Szállítási méretek (H x Sz x M)
43,5 x 28,5 x 39 cm
Szállítási súly
18,5 kg

Minden nap professzionális termékekkel dolgozom. A videófelvétel során tesztelt termék megvizsgálására különösen nagy figyelmet fordítottam. Pontosan megtekintheti, hogy hogyan működik a készülék, majd ezt követően eldöntheti, hogy melyik modell a legmegfelelőbb az Ön vállalkozása számára. Remélem, hogy tanácsaim segítenek abban, hogy üzlete még sikeresebb legyen.

Sydney és Varsó neves éttermeinek főszakácsa, szakmai és tapasztalt vendéglátó.

 • Húsdaráló
 • Hústálca
 • Műanyag húsnyomó
 • 2 perforált tárcsa (6/8 mm)
 • 2 kés
 • Hurkatöltő cső
 • Csigatengely
 • Csavaranya
 • Használati útmutató

Írja meg az első értékelést ehhez a termékhezÉrtékelés leadása
Az értékelések egy rövid ellenőrzés után megjelennek.

A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező!