Trustpilot
(10) értékelés

Jégkása készítő gép - 2 x 6 liter - -20 °C minimum hőmérséklet - fagylalt funkció

583 990,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10011028

|

Modell: RCSL 2/6ICE

Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Készen áll a szállításra!

Szállítás várhatóan április 25., csütörtök
Főbb jellemzők
  • nagy kapacitás (2 x 6 liter) fagylaltozók, büfékocsik és a bárok számára
  • egyszerű és jó kezelhetőség a digitális vezérlő segítségével
  • EU szerviz 3 év garanciával
  • hat különböző funkció koktélok, fagylaltok, jég és más termékek előállításához
  • 8-12 óra munkaidő a heavy-duty konstrukciónk köszönhetően
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


4.8

10 értékelés alapján

Rendezés :

előző hónap Közzétéve Expondo Germany

2x6 L Slush Granita Softeis Meeeega

Most már többször teszteltük a gépet és minden tökéletesen működik. A programok jól előre beállítottak és finomhangolhatók. A tartályoknál más választás is lehetséges. Mindkét tartály külön vezérelhető.

2 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo France

Gép à granitas 2x6 liter

Nagyon jó gránita gép és szép. Egyelőre csak citromos granitákat készítettem és az eredmény kifogástalan volt a granita programmal 5 liter termékkel és 50 perc alatt kész is volt. A gép zaja nagyon korrekt és a tisztító programot gond nélkül elvégeztem. Dupla tömítés és 1 tubus zsír jár hozzá. Hamarosan ki fogok próbálni néhány fagylaltot, és később teszek még egy megjegyzést. Egyelőre nem bántam meg a vásárlást, majd meglátjuk idővel, de bízom a már évekkel ezelőtt vásárolt és még mindig nagyon jól működő ROYAL CATERING berendezésekben, panini grill, pizza sütő.

Eredeti értékelés megjelenítése

9 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Italy

Granitore

Remek termék. Azt tanácsolom

9 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

Az első teszt után teljesen izgatottak vagyunk! Mega rész!

Eredeti értékelés megjelenítése

10 nappal ezelőtt Közzétéve Expondo Poland

Kinyilatkoztatás

Március végén vásároltam az Expondo Granitortól - 2 x 6 l - 450 W -20°C-tól - fagylalthoz. A kissé magasabb ár ellenére úgy döntöttem, hogy tőlük veszem meg, mert a tapasztalatok szerint arra az esetre. problémák esetén lehetőség van a készülék visszaküldésére vagy másikra cseréjére. Szerencsére pontosan ez történt. Az Expondo a küldemény kifizetése után azonnal elküldte nekem a berendezést, ami azonnal meg is érkezett, nagyon jól becsomagolva, de sajnos a bekötés után meghibásodott. Megtörténik, mint minden berendezésnél. A cég remek munkát végzett itt, a professzionális forródrót és a barátságos személyzet fogadta a kihívást és felajánlották, hogy visszaküldés után kicserélik a készüléket egy új Granatorra, és ez meg is történt, már csak a küldeményt várom, tudok. nem várom a shake-eket és a fagyasztott italokat ezeken a forró napokon, melyekkel kiszolgálhatom ügyfeleimet. Ezúton is ajánlom a céget professzionalizmusa és politikája miatt, ami a hozzánk hasonló ügyfeleknek nyugalmat ad, hogy ne stresszeljenek hasonló esetekben, mert azonnal, megbízhatóan és magas színvonalon intézik. Határozottan visszatérek további vásárlásokkal. A hamarosan hozzám szállított berendezés kipróbálása után visszatérek, hogy elmondjam a véleményemet.

Eredeti értékelés megjelenítése

9 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

Slush gép - 2 x 6 liter

A szállítás problémamentes volt. Az első üzembe helyezés is. Minden a kívánság szerint. Csak ajánlani tudom a gépet.

Eredeti értékelés megjelenítése

előző év Közzétéve Expondo France

Gép à granitas 2x6 liter

Ígéretem szerint visszatérek a néhány hónapja vásárolt granita gép második értékelésére. Ezen a hétvégén egy 4 literes kádas granitát és a másik 4 literes puha olasz fagylaltot (fagylaltot) készítettem egyszerre, és nagyon jó lett az eredmény, kb 1 óra 15 percbe telt mire megkaptam a 2 eredményét. tankok. Megcsináltam a granitas és fagylalt programot, és az eredmény kifogástalan volt. Következtetés: granitához, fagylalthoz, gyümölcsléhez ajánlom ezt a gépet. . . nagyon sokoldalú és nagyon jól működik és minden beállítási lehetősége be van programozva, de tetszés szerint személyre szabható a legközelebbi fokig és fordulatszámig, 1 tank egyedül vagy 2 tartály egyszerre. Mindent szétszedtem, miután a gépet egy kis mosogatószerrel automatikusan megtisztítottam és megszárítottam, majd visszaraktam, zsíroztam az illesztéseket és a lefolyócsövet. Nagyon elégedett a vásárlásommal.

Válasz tőle

Köszönjük pozitív és hasznos visszajelzését. Várjuk a találkozást. Hamarosan találkozunk és további szép napot!
Eredeti értékelés megjelenítése

9 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

Slusszgép

A gép egyszerűen szuper. Egyet már ki kellett próbálni. De ezek, könnyen használhatóak, gyorsan elkészítenek egy latyakot és megiszanak. Azt is elképzeltük volna, hogy a takarítás rosszabb lesz. Nem akarunk többé a slusszgép nélkül maradni. Nem csak a bulira, de a nagy melegben napközben is csak az irodában szeretnénk használni őket.

Eredeti értékelés megjelenítése

7 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Denmark

Gyors és nagyszerű slusszgép

A gyerekek teljesen megőrültek, amikor hazahoztuk ezt a gépet. Jó dolgok: Nagy slágert készít, és gyorsabban, mint gondoltuk. Egy kis hátránya: Kiöntés után hajlamos egy kicsit kifolyni, és nem kerül annyira a tálcára, mint az asztalra. Így hát kellett vásárolnunk pár tálcát, amelyeket a gép alá helyeztünk, hogy kifolyjon. A gép is elég zajos, de nem látom, hogyan lehetne ezt elkerülni.

Eredeti értékelés megjelenítése

8 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Norway

Vert boldog

Szia, imádom ezt a gépet. Könnyen használható, sok nagyszerű funkció, nem túl bonyolult a tisztítása. Remek vétel

Eredeti értékelés megjelenítése

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket