(1) értékelés

Tétel: EX10012070

|

Modell: RCKM-21

Kávédaráló - manuális - 12 darálási fokozat

28 790,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • precíz - a tizenkét őrlési szint a tökéletesen elkészített kávékülönlegességekhez, az eszpresszótól az americanoig
  • friss - a 25 g-os kapacitás ideális egy vagy két csésze friss kávé elkészítéséhez
  • egyszerű - hosszú kar és rozsdamentes acél daráló az egyszerű és energiahatékony használat érdekében
  • stílusos - elegáns design és kiváló minőségű alumínium ház
  • tartós - a robusztus anyagoknak és a jól átgondolt kialakításnak köszönhetően

TERMÉK LEÍRÁSA

Elegáns kézi kávédaráló tizenkét őrlési fokozattal

Az RCKM-21 professzionális kávédaráló az erőteljes tizenkét fokozaton állítható rozsdamentes acél daráló szerkezetet az egyedi kialakítással ötvözi. Az eszpresszótól az americanoig: az elegáns kézi kávédarálóval a royal_catering vendéglátóipari felszerelései küzöl Ön tökéletesen őrölt kávészemeket kap.

Bővítse kávékínálatát a manuális alumínium kávédaráló segítségével!

A kézi kávédaráló tökéletes kiegészítő bárokba, kávézókba és éttermekbe, valamint minden kávérajongó otthonába, a frissen őrölt kávészemekből készült igazi kávékülönlegességekhez. A tizenkét őrlési szintnek köszönhetően a megfelelő finomsági fokozat állítható be minden kávékészítési módhoz. A 25 g-os térfogat ideális egy-két csésze kávéhoz.

A tartós és könnyen tisztítható alumínium készült ház megjelenése rendkívül stílusos. A sorjázó daráló szerkezet rozsdamentes acélból készült, amely kémiai tulajdonságainak köszönhetően kiválóan alkalmas élelmiszer-feldolgozáshoz. Az erős daráló és a hosszú kar kombinációja garantálja az eszköz könnyű kezelését.

A daráló aljában egy tartály található az őrölt kávé számára, amely biztosítja a tiszta munkavégzést a kávé őrlővel, anélkül, hogy a munkafelületre bosszantó kávemorzsák szóródnának. A könnyű tisztítás érdekében a kávédaráló néhány lépésben szétszerelhető. A rozsdamentes acél és az alumínium felülete egyaránt sima, és szintén rendkívül könnyen tisztítható.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


5.0

1 értékelés alapján

01.06.2023

shipping OK Started to use this handy, manual grinder RCKM-21 - very fine and tasty espresso! Even if it needs about 220 tours for 2 espressi. Although I didn't belive it would grind fine enough the beans for classic espresso, as there is so few manual grinders beeing able to satisfy.