Kolbásztöltő - 3 liter - függőleges

Cikkszám: EX10010504 / Típus: RCWF-3L-H

Kolbásztöltő - 3 liter - függőleges

 • Cikkszám: EX10010504
 • Típus: RCWF-3L-H
 • Első forgalmazás: 2008
 
 
 
53139,00 Ft

Az árak tartalmazzák az ÁFA-t valamint a házhozszállítás díját*

Újra elérhető: 4 hét

Highlights

 • rugalmas kolbászgyártás négy különböző töltőcsőnek köszönhetően
 • moduláris kialakítás lehetővé teszi a jobb és a bal kezes működését
 • hatékony erőátvitel az ergonómiailag kialakított hajtókaron keresztül
 • nyomólemez szellőzőszeleppel ellátva, a szennyeződés bekerülésének elkerülése és a beszorult levegő kijutása érdekében
 • kiváló minőségű rozsdamentes acél - higiénikus, tartós és könnyen tisztítható

Keyfacts

Kolbásztöltő - 3 liter - függőleges

Ha hentes kellékeit ki szeretné egészíteni, akkor a Royal Catering a megfelelő partner. Az élelmiszeripari profi innovatív, magas minőségű termékeket kínál, mint például e RCWF-3L-H rozsdamenetes acél kolbásztöltő gépet. Ez segít Önnek különféle házi kolbászfajták előállításában. Használjon magas minőségű, adalékmentes hozzávalókat és adja hozzá saját ízvilágát. Legyen szó szalámiról, kolbászról vagy hurkáról – a RCWF-3L-H kolbásztöltővel minden egyes kolbász egyenletes és így figyelemfelkető formát kap.

Kolbásztöltő - Négy különböző töltőcsővel a kolbász különösen nagy választéka érdekében

 

A négy mellékelt, 16, 22, 32 és 38 mm-es töltőcsővel, kolbászgyártás közben nagyon rugalmas és így a kolbász fajtáját és átmérőjét Ön határozza meg. A töltőcsövek rozsdamentes acélból készültek és 18 cm-es hosszukkal, úgy lettek tervezve, hogy elegendő tartalék hellyel rendelkezzenek üres kolbász bél számára. A töltőcsövek cseréje gyorsan és egyszerűen megtörténik a nagy és praktikus rögzítőanyának köszönhetően.

 

A kolbásztöltő gép egy kiváló minőségű, 2 fokozatú sebességváltóval van felszerelve. A két sebességfokozatnak köszönhetően a töltési folyamat két különböző sebességgel hajtható végre. Ezenkívül a gyors fokozat megkönnyíti a dugattyú gyors kitolását és visszahúzását. A sebességváltó gömbcsapágyas és minden alkatrész keményített. Ez a Royal Catering kolbásztöltő gépét különösen tartóssá és hosszú életűvé teszi.

 

A RCWF-3L-H kolbásztöltő 3 liter töltőanyaghoz lett tervezve. A professzionális eszköz feltöltéséhez a hengert ki kell oldani, majd kivenni. A töltőcső így kényelmesen kézzel megtölthető vagy akár közvetlenül a húsdarálóból is. Ezenkívül az eszköz moduláris felépítése lehetővé teszi mind a jobb, mind a bal kezes működtetést.

 

A hajtókar ergonómiailag lett formázva és szorosan a ház mellett található. Ez rendkívül hatékony energiaátadást tesz lehetővé és a kolbásztöltő kompakt kialakításával együtt rendkívül magas stabilitást is biztosít. A nyomólemez egy kiváló minőségű, higiénikus és tartós szilikon tömítéssel is el van látva, amely megbízhatóan megakadályozza a kolbászhús kifutását a hengerből.

 

A kolbásztöltő tisztítása nagyon egyszerű és jól megoldott. A kivehető hengernek köszönhetően minden pont könnyen megközelíthető, a henger pedig külön leöblíthető is. Ezenkívül a nyomólemeznek van egy szellőző szelepe is, amely megakadályozza a szennyeződés bekerülését és lehetővé teszi a beszorult levegő kijutását.

Modell
RCWF-3L-H
Cikkszám
1504
Termék állapota
Új
Anyag
Nemesacél
Töltőmennyiség
3 l
Henger átmérője
14 cm
Henger magassága
20 cm
Töltőcsövek hossza
18 cm
Töltőcsövek méretei
16, 22, 32 és 38 mm
Fokozatok
2 fokozat
Méretek (HxSzxM)
24 x 30 x 50,8 cm
Súlya
8,3 kg
Szállítási méretek (HxSzxM)
58 x 37 x 31,5 cm
Szállítási súly
10,4 kg

A 7 vagy 12 literes kolbásztöltőhöz találhatók külön alkatrészek, mint például tömítések?

Az összes kolbásztöltőnkhöz talál nálunk alkatrészeket.

Hány sült kolbász készíthető egy töltési mennyiséggel?

Egy töltési mennyiséggel, 15 - 20 cm-es kolbász hosszall számolva, körülbelül 15 kolbász készíthető el. Vegye figyelembe, hogy ezt nem lehet pontosan meghatározni, mivel ez a kolbász töltöttségétől függ.

 • Kolbásztöltő RCWF-3L-H
 • 4 töltőcső
 • Forgókar
 • biztonsági anya
 • Használati útmutató

Írja meg az első értékelést ehhez a termékhezÉrtékelés leadása
Az értékelések egy rövid ellenőrzés után megjelennek.

A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező!